Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem működik a youtube...

Miért nem működik a youtube automatikus fordítás?

Figyelt kérdés
Tegnap estig minden jól ment és bármely videót lefordította automatikusan minden nyelvre ha volt rá felirat. De utána egyik pillanatról a másikra ha rányomtam az automatikus fordításra eltűnt minden felirat. De ha visszakapcsolom az eredetire akkor van. Csak az automatikust nem mutatja. Azt hittem csak ideiglenes probléma de most néztem meg és még mindig nem engedi. Valamit én állíthattam el véletlen vagy most ez ellen mit kéne tennem?

máj. 3. 19:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Az se segített, hogy letöltöttem laptopra a youtubeot. Így is semmi sajnos
máj. 3. 20:17
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Én most megnéztem, nekem asztali böngészőben és telefonon is van automatikus felirat. Magyar nyelvet viszont csak asztalin találtam az opciók között. A telefonon nem kínálta fel, hogy magyarra fordítson egy angol nyelvű videót, csak a főbb világnyelveket ajánlotta, de azokkal működött. (Mondjuk nem is magyarra van állítva nálam sem a YouTube, sem az operációs rendszer. Lehet, hogy a YouTube/OS nyelvének megváltoztatása jobban késztetné a YouTube appot is, hogy a magyart felkínálja opcióként.

Mivel nem szoktam használni a fordítást, nem tudom, ez máskor is így szokott-e lenni, csak miattad néztem most meg.

Ezeket a nagy nemzetközi rendszereket folyamatosan frissítik, csiszolgatják, javítják. A fejlesztések többségét nem az éles rendszeren végzik, hanem párhuzamosan futó teszt rendszereken, hogy ha hiba van a módosításokban, akkor az ne vágja haza a nyilvánosan működő változatot. Viszont sajnos a hibák elkerülhetetlenek. A legnagyobb körültekintés mellett is előfordul, hogy mégis hiba csúszik a rendszerbe. Az is lehetséges, hogy valami olyan szolgáltatásba csúszott hiba, vagy üzemzavar (pl. szerver leállás, net kapcsolat megszűnése, túlterheltség, stb), amihez kapcsolódva az adott rendszer használ és enélkül nem működőképes.

Maguk a rendszer üzemeltetői, fejlesztői is folyamatosan ellenőrzik a működést és javítják a hibákat, illetve rengeteg ember jelzi is ezeket nekik, hogy javítani tudják őket. Mivel a YouTube-nak (és az összes ilyen nagy rendszernek) elképesztően sok felhasználója van, kizárt, hogy az ilyen hibák ne jussanak el az üzemeltetőkhöz.

Ha csak hibáról van szó, akkor előbb-utóbb javítani fogják és újra elérhető lesz.

Ha esetleg szándékos változtatás, akkor meg valószínűleg előbb-utóbb lesznek róla cikkek, amik elmagyarázzák, hogy mi, mért és hogyan változott meg, mi lesz ezentúl helyette.

Az egyetlen, amit tenni tudsz, hogy próbálod úgy használni, ahogy megszoktad, keresed, hogy a beállításokban hol találod mégis meg, amit most nem találsz és reménykedsz, hogy idővel újra elérhetővé válik.

tegnap 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!