Létezik ingyenes ruhatervező program? Ha igen, légyszi linkeljétek be nekem.

válasza:nincs ingyenes.
(csak torrentről szerezhető be, ingyenesen)

válasza:Én csak olyanokat tudok, amivel ruha összeállításokat (szetteket)készíthetsz:
utóbbi angol, kattints a CREATE-ra, ott tudsz majd szetteket készíteni és, ha szeretnél hátteret akkor, miután rámentél a CREATE-ra, a bal felső sarokban az OPEN-ra kattints és válaszd ki a hátteret.
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Metin2-n mindenféle szerót kipróbáltam, de vagy kiraboltak, vagy nem értem el semmit. Válaszokat kösz előre is, hülyék kíméljenek!
Olyasmire gondolok,ami afféle népviselet-feelingű menyasszonyi ruha. Előre is köszönöm! Egy magyar lány. :)
Metin2-n mindenféle szerót kipróbáltam, de vagy kiraboltak, vagy nem értem el semmit. Válaszokat kösz előre is, hülyék kíméljenek!
olyan program van amin lehet próbálni hajat , szemüveget stb. Pl a saját fotóm kijelölöm és próbálgatom h, melyik szemüveg, vagy haj , hajszin áll jól?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!