Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik ingyenes ruhatervező...

Létezik ingyenes ruhatervező program? Ha igen, légyszi linkeljétek be nekem.

Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:

nincs ingyenes.

(csak torrentről szerezhető be, ingyenesen)

2011. febr. 2. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2011. febr. 2. 17:52
 3/4 anonim válasza:
Nekem van torrentoldalam... csak divattervezős progit nem tudok..:S
2011. máj. 28. 17:34
 4/4 Pamcsi válasza:

Én csak olyanokat tudok, amivel ruha összeállításokat (szetteket)készíthetsz:

[link]

[link]

utóbbi angol, kattints a CREATE-ra, ott tudsz majd szetteket készíteni és, ha szeretnél hátteret akkor, miután rámentél a CREATE-ra, a bal felső sarokban az OPEN-ra kattints és válaszd ki a hátteret.

Sok sikert :)

2014. febr. 16. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Írnátok online mmorpg játékot ami nem Metin2? Létezik magyar WoW? és ha igen linkeljetek lécci.

Metin2-n mindenféle szerót kipróbáltam, de vagy kiraboltak, vagy nem értem el semmit. Válaszokat kösz előre is, hülyék kíméljenek!

Létezik kifejezetten magyar menyasszonyi ruha? Ha tudtok, légyszi linkeljetek képet is!

Olyasmire gondolok,ami afféle népviselet-feelingű menyasszonyi ruha. Előre is köszönöm! Egy magyar lány. :)

Írnátok online mmorpg játékot ami nem Metin2? Létezik magyar WoW? és ha igen linkeljetek lécci.

Metin2-n mindenféle szerót kipróbáltam, de vagy kiraboltak, vagy nem értem el semmit. Válaszokat kösz előre is, hülyék kíméljenek!

Van ilyen program, létezik? Ha tudtok linkeljétek nekem. (lent)

olyan program van amin lehet próbálni hajat , szemüveget stb. Pl a saját fotóm kijelölöm és próbálgatom h, melyik szemüveg, vagy haj , hajszin áll jól?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!