Az MSN kiírta, hogy frissítenem KELL, és nem enged addig bejelentkezni, amíg nem frissítek. Az a baj, hogy nem tudom frissíteni, a végén kiírja, hogy nem sikerült és h forduljak szakemberhez. Mit tehetnék, hogy sikerüljön?

válasza:1. Teljesen eltávolítod. (Lehet a neve messenger, windows live essentials etc.)
2. Letöltöd a Windows Installer Cleanup Utility nevű programot. (Google is your friend.)
3. Azzal törlöd az esetlegesen megmaradt hozzá tartozó bejegyzéseket.
4. Futtatsz egy CCleaner registry takarítást. Addig kell ismételgetni, míg végül egyetlen hibát sem talál.
5. Újraindítod a gépet.
6. Telepíted a Windows Live Essentials 2011 nevű kedves cuccot, vagy amelyikre épp szükséged van, és a rendszer még elfogadja.
Kapcsolódó kérdések:
Megpróbálok belépni, beírom a felhasználót és a jelszót, majd bejelentkezést. Ezután lehúzza a tálcára, majd kilép.Mit tudok tenni?
Ebuddyról be tudok. Már tegnap óta nem jó a program. Azt írja, hogy a szolgáltatás átmenetileg szünetel. Mindenki másnak jó, csak nekem nem.
Shakes and Fidget Bot-nál nem tudok bejelentkezni, mert kéri hogy töltsem ki a Server mezőt, de mikor rákattintok nem jön elő semmi hogy választhatnék.
Amikor be akarok jelentkezni kidobja az ablakot hogy a szolgáltatás nem elérhető. Hibakód: 8e5e0713 Már kipróbáltam mindent ami a súgóban volt de semmi sem segített továbbra sem tudok bejelentkezni.Légyszi segítsetek! Előre is köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!