Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Csá. Letöttöttem a farmerama...

Csá. Letöttöttem a farmerama hack v1.2 -et de nem fut el de tudom a kódjá. Az a kérdés hogy mi a c5. 0-ásnak a telepítőkódja?

Figyelt kérdés
2011. máj. 22. 10:58
 1/3 A kérdező kommentje:
oda v5.0 -ásat akartam írni
2011. máj. 22. 10:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Stop hacking, and get a life...
2011. máj. 22. 12:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Csá én tudom a jelszavat az v5.0-hoz!!ha kell írj!!
2011. nov. 25. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Msn-nel kapcsolatos kérdés, az üzenetek mentéséről lenne szó. Hogyan?

Az msn-em az utolsó 2 hónapban XML formátumban menti el a naplózott beszélgetéseimet. Viszont én a másik verziós mentést szeretném, de nem találom hol kell átállítani. Az msn programba ha belépek, a Beállítások menüpontban, az üzenetekre vonatkozó résznél nem látok...

Hogyan lehet azt megcsinálni a Camtasia Studio 7-ben ,hogy kicsi legyen a fájl mérete?

Hogyan lehet azt megcsinálni a Camtasia Studio 7-ben ,hogy kicsi legyen a fájl mérete? mert 3 perces videóm 150 mb -.-" ezt hogyan lehet lekicsinyíteni?

Raidet szeretnék szervezni wowban. Az lenne a kérdés hogy ha összegyűjtöttem az embereket pl egy Ony 10 re, akkor mit kell beállítani és hol hogy...

Köszi a válaszokat. Csak nem szeretnék fölösen embereket raidre hívni. Aki nem tud értelmesen válaszolni (bár lehet hogy a kérdés kicsit értelmetlen) az ne is írjon. Ha késztetést érzel rá akkor nyugodtan.

Excelből írunk dogát és van 1-2 kérdés ami nem tok! Milyen ablakelrendezési formákat ismer?

Több munkafüzet van megnyitva. Hogyan lehet elérni, hogy mindegyiket lássuk a képernyőn?

Skype-pal kapcsolatos kérdés?

Hol látom, ha vki felvett a partnerlistájára? Hogyan tudom ,,visszaigazolni"? Nem találom a funkciók, események között... :S

Street Legal Racing tuning kérdés. Felfüggesztést, hogy lehet cserélni?

Rájöttem, hogy motort szépen össze lehet rakni. Csak a felfüggesztést sehogy sem tudom levenni . Még is hogy kell ezt?!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!