Valaki ki tudná nagyítani ezt a képet, úgy hogy lehessen valamit látni belőle és ne legyen homályos? Nagyon megköszönném mert elég fontos.
2011. jún. 8. 18:56
11/24 anonim válasza:
12/24 anonim válasza:
Sajnos szétesik a kép. Esetleg keress v.milyen progit, amivel lehet jól nagyítani.
13/24 anonim válasza:
Ez a kép egy társkereső oldalról van, nem? Miért nem kéred meg, hogy küldjön magáról egy normális képet. :)
15/24 anonim válasza:
JóIstennel példálózónak igaza van,talán a CIA-nál tudnának vele kezdeni valamit de kötve hiszem,hogy minőségi kép lenne.
16/24 anonim válasza:
Első vagyok, a JóIstennel példálózó :D
Halál komolyan mondom, szoktam szórakozni vele hogy felnagyítok egy kisebb képet, és gyakorlatilag újrarajzolom a kiesett pixeleket... nem könnyű meló :)
De ezzel a képpel így se lehet semmit kezdeni, mert annyi információ sincs benne, hogy így kisméretben éles legyen.
Valószínű ahogy a többiek mondták "buherált" kép, és így a legkönnyebb eltakarni a photoshop hibákat
17/24 A kérdező kommentje:
Köszi aki segített. A képfeltöltés.hu-sat elmentettem. ez is jó lesz. Amit még ki tudok hozni belőle csak az élesítés.
Köszi mindenkinek aki segített. És ő nem Steven Segal :DD
2011. jún. 8. 19:27
18/24 anonim válasza:
Megelőztek,de nekem se lett jobb,sőt rosszabb: [link]
20/24 anonim válasza:
19:06 és 19:15 vagyok, a Photoshop-os. Ki volt az a vakedér, aki Steven Seagalhoz hasonlította? Annyiból hasonlít, hogy neki is két szeme van XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!