Olyan program kellene amivel a Divx-es AVI fájlokat át tudnám konvertálni sima audió fájlra?

válasza:Divx-es filmer akarsz átkonvertálni DVD formátumba?
Ha igen akkor erre jó a Nero is.

válasza:DVD Flick. Ingyenes.

válasza:

válasza:

válasza:AviToDVD ügyben kismillió lehetőség van, akár a >>>NéroVision<<< is... ;)
Ha nem feliratos a film, ezt is használhatod>>> [link] ez a ConvertX elődje...
Ha feliratos, akkor a DvdFlick jó, vagy ConvertXtoDVD.
Kapcsolódó kérdések:
Nem CD-re szeretném ki írni hanem csak pendrive-ra akarom rá tenni. keresgéltem de nem találtam... aki talál nekem és belinkeli azonnal zöld kéz!
Remélem, nem fogalmaztam túl bonyolultan, a probléma adott, Total Commanderben csak az adat részt látom. Köszönöm a válaszokat.
Szóval olyan programot keresek amelyel sávokra oszthatok egy zenét, úgy hogy például csak az éneket akarom megtartani vagy a dobot vagy basszust...stb. Bocsi ha kicsit értetlen a kérdés :)
Videokról szertnék letörölni audiot és hangtalanul elmenteni a vidit. Már a fél google-t megnéztem de semmit értelmes sincs, a youtubeon se sok. Ha valaki tudna olyat ami kicsi és egyszerű és elfogad avi fájl-t akkor az irja le. köszönöm előre is :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!