Van-e olyan program, amivel szöveget rakhatok videó alá?

válasza:Mármint ... kommentársávot akarsz, vagy feliratot ?
Edius, Vegas Pro, PremierePro, FinalCut, Edit, Smoke, AvidMC, Lightworks ... ezek mindkettőt tudják.
Kapcsolódó kérdések:
Melyik a legjobb videó vágó probram? Olyan kellene, ami képes HD-ben menteni.
olyanra gondoltam amivel több videót egybe lehet illeszteni köszi
Tényleg kezdő vagyok még, egy könnyen kezelhető, lehetőleg magyar program érdekelne, amivel áttűnéseket lehet belerakni a videóba, zenét alá tenni, vágni, illetve ha tartalmaz hangeffekteket, az nagyon jó lenne. A windows movie maker-t hanyagoljuk. Előre is köszönöm!
Csak ki szeretnék vágni részleteket egy videóból, szóval elég ha ennyit tud a program. De fontos lenne, hogy ne rontsa a videó minőségét.
amivel két videót egymásba lehet szerkezteni ott ahol a szines vászon élink szine van a videón.
Csak dvdre szeretném a telefonommal(iphone nem tudom lényeg e)felvett dolgokat kiírni,de úgy,hogy egy legyen.tudna valaki ilyenben segíteni?Előre is köszi!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!