Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van valami hasonló program a...

Gogreg kérdése:

Van valami hasonló program a Movie Makerhez?

Figyelt kérdés

Készítettem egy videót a movie makerben. A program nagyon tetszik, tök egyszerű használni, majdnem mindent tud amire szükségem lenne, viszont ha elmentek egy projektet, azt később nem tudom elővenni és módosítani, mert valami (és általában a zene) már nem megy a videók alatt...

Keresek erre valami megoldást, vagy ha nem létezik, akkor egy ehhez hasonló programot.

Gyakorlatilag fotókat szeretnék diavetítés szerűen egymás mögé pakolászni, és azt szeretném, hogy a képek a megjelenésük után animálhatóak - mozgathatóak legyenek.

Szeretném, ha a vetítés alatt zene szólhatna, és ha tetszőleges helyeken feliratokat tudnék megjeleníteni.

A kész anyagot szeretném video formátumba elmenteni és feltölteni a youtube-ra...

Gyakorlatilag ez lenne az amire megoldást keresek! :)

Köszönöm a segítséget!

2011. okt. 31. 09:10
 1/2 anonim ***** válasza:

van hasonló program: pinnacle videospin

a thepiratebay.org-ról le is töltheted

2011. okt. 31. 09:16
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó a spin, de nem hiszem, hogy az animálást meg lehet benne oldani.

Szerintem át kellene giffé alakítani a kívánt képeket és úgy betenni.

2011. okt. 31. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Milyen hasonló képszerkesztő program van, amivel hasonló dolgokat lehet csinálni, mint photoshoppal?

Olyan kéne, aminek könnyebb a kezelése, magyar nyelven is elérhető, illetve nem fizetős.

Instagramhoz hasonló program?

van instagramhoz hasonló progiram PCre vagy online, ipodomon rajt van de netes (vagy béna vagyok és nem tudom használni) és nincs a közelünkbe olyan wifi....

Van hasonló program a readon tv movie playerhez?

Olyan program kéne ahol ingyen minden tv adót fogadok.köszi

Kotta szerkesztő program létezik? Guitar prohoz hasonló?

Csak ne MIDI-t használjon mert az kiborít.

Van hasonló program a dirLock-hoz?

Újra lett téve a gépem és most nem indul, 0xc0000135 alkalmazáshibát ír ki! :S

Hasonló program mint a virtual dj?

vagy esetleg egy régebbi típus ami menne elég gagyi gépen kb 256 ram 1-2ghz proci többit nemigazán tudom

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!