Motívum kérdése:
Zeneszám hangosítása?
Figyelt kérdés
Egy adott dalt pl mp3-t, hogyan lehet hangosabbá tenni, ha mondjuk a felvétel aránylag halk _ eredetileg is -.Mármint szerkesztésre és később jobb eredményre gondolok?2011. nov. 7. 22:38
1/2 zeronibble 

válasza:

válasza:Audacity el fog bánni vele. Szabad szoftver.
2/2 anonim 

válasza:

válasza:Így van. Audacity és megkeresed az erősítés (amplify) funkciót. Feltolod addig amíg nem torzít, majd elmented.
Kapcsolódó kérdések:
Hogyan lehet zenéket kiírni mp3 formátumban egy cd-re úgy, hogy mind az összes zeneszám egyforma hangerőn szólaljon meg?
Nero 8.3.2.1 programom van, abban van ilyen funkció? Letöltöttem az MP3Gain nevű programot, de valami hibaüzenetet ír ki ezért nem tudom használni. (a hibaüzenet: Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registered:a file is missing or...
Milyen programok léteznek ahhoz, h egy zeneszám dallama játszódjon és az énekhang nem?
Valami progival ezt meglehet oldani?
Valaki tud olyan progit amivel egy zeneszám elejét le tudom vágni?
AZ első 10 mp-et!
Milyen módon, milyen programmal lehet mérni egy zeneszám bitráta értékét?
Tehát az érdekelne, hogy pl. egy mp3-as felvétel bitráta értékét mivel tudnám pontosan megnézni? Nyilván olyan progira gondolok, ami kis méretű, gyors, esetleg más formátumokat is kezel, és legfőképp ingyenes!
Windows Media Player 11-ben hogy tudom beállítani, hogy a zeneszám megjegyzéseit kiírja?
Régebbi (talán 9-es) verzióban, ha a szám tulajdonságainál írtam megjegyzést, akkor azt a képi megjelenítés alatt lehetett olvasni. Ilyet ez már miért nem tud?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!