The Elder Scrolls V: Skyrim nevü játékban, Consoleban hogy kell 0-ás gombot irni?
,,a numpadon van egy nullás gomb."
Hülye, mielőtt válaszolnál, próbáld ki a játékot. Tudnád, hogy consolban nincs numpad.

válasza:

válasza:"Hülye, mielőtt válaszolnál, próbáld ki a játékot. Tudnád, hogy consolban nincs numpad."
Mér lennék hülye? -_-
Csak hogy tud én pc-re értettem, mivel azzal játszottam.
Te pedig egészbiztosan konzolon, amin egyértelmű hogy nincs numpad.
Talán jó lenne előbb gondolkodni, nem egyből leírni azt ami egyből az eszedbe jut!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az elején az intro résznél textura hiba van és kilép az egész játékból
Felraktam meg minden, aztán indítanám és a 2. logonál (sárkány) megfagy az egész, nem dob le, meg semmi, csak szimplán megfagy a kép. Ez mitől van? Windows XPm van. Win7re találtam már számtalan megoldást, de azt az opciót amit ott kéne átállítani XPben nem találom......
2 Lesz hozzá magyarítás nem mintha annyira kéne mert értem csak egy alap kérdés hogy lesz-e?
A játékban úgy tudom nincs benne, de nem lehetne valahogy megoldani, hogy több játékos profilt is lehessen használni? A mentett állások küzul elég nehéz kikeresni, ha több játékot is kezdek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!