Nem indul el a fifa 12, csak vmi file jon be, de miert?
Haver ugyanén vagyok megtaláltam a megoldást.
www.youtube.com/watch?v=Ipv1tctQ80U
Ha nem értenéd írj itt és leírom mit kell csinálni
Menj a dokumentumaidba ott nyisd meg a fifa 12 mappát.
Nyisd meg a fifasetup.ini-t notepaddal.
És igy legyen beállítva:
ASPECTRATIO = 1
CONTROLLER_DEFAULT = 0
Kapcsolódó kérdések:
Próbáltam már azt is, h kompatibilitásnál bepipálom a WinXP SP 3-at, de akkor sem volt jó...
Felraktan ezt a gamet és pár napig tökéletesen ment és ma inditani akartam és ezt az üzenetet dobja ki arra az exe fájlra amivel a gamet inditom: "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert a konfigurációja helytelen. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a...
nem mindgyeik de csomó program nem indul és kiad egy hiba üzenetet hogy : nemtudott elindulni és egy számot ezt 0xc0150004 van erre valami megoldás?
Tegnap kaptam egy új gépet, Win xp van rajta és letöltöttem rá az egyik Metint.Mikor feltelepítettem meg minden és rámentem a "Start Game" -ra egy "Jokomt2"-s error-t adott ki. ( Itt egy kép erről a hibáról: )És nem a "Joko Metin2"-t...
Régebben töltöttem le akkor minden működött. Frissítettem is, de már jó pár napja mikor az ikonra kattintok akkor csak kiírja, hogy kapcsolódás és sok-sok percig (akár negyed óráig is) nem történik semmi. Minden más működik ami nettel kapcsolatos.
Telepítettem elnditom betölti a játékot de nem indul el hanem ezt a hibát irja ki:Crysis exe. állapota a hiba jelentkezésekor a használt op.rendszer verziója és a hardver adatai a licencazonosításhoz használt digitális termékazonosító valamint az IP-címe. Win XP van...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!