Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Windows telepítés leakad mi...

Windows telepítés leakad mi lehet a gond?

Figyelt kérdés

AMD Athlon 64 x2

Asus SLI deluxe alaplap

Maxtor 500gb hhd

Gf 8600 gt 512 MB

1x512 DDr2

A probléma az hogy,amikor telepíteni szeretném a windows xp-t be bootol szépen és el is indul a telepítés.De amikor a(kék hátterű képernyő bejön) és elkezdi másolni a Windows fájlokat akkor elakad a telepítés.Pár barátom azt mondta hogy lehet memória gond,vagy a táp nem úgy agya a feszültséget,vagy szektorhibás a HDD-m szeretnék több ötletet/választ kapni hogy mi lehet a Probléma Köszönöm a segítséget

2012. febr. 9. 07:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Próbáld egy másik telepítőlemezzel. Nekem volt már úgy, h nem tudta megfelelően olvasni a lemezt és a fájlok másolásánál 98 százaléknál abbahagyta...idegesítő volt.
2012. febr. 9. 07:38
 2/7 A kérdező kommentje:

[link]

Itt fagy le mindig! a Lemez 3 barátnál ellenőrizve és működik!!!

2012. febr. 9. 07:47
 3/7 A kérdező kommentje:
És próbáltam már több lemezzel is (köszönöm gyors válaszod)
2012. febr. 9. 07:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Véletlenül nincs a biosban AHCI módra állítva a HDD? XP nem szereti.
2012. febr. 9. 10:00
 5/7 A kérdező kommentje:

Javíts ki ha tévednék de én úgy tudom hogy az IDE kábelnál van nekem ijen furcsa L alaku vékony HDD kábelem van

de ha annál is át kell álítano akkor majdmegpróbálom de most memóriacserével próbálkozok majd

2012. febr. 9. 15:25
 6/7 anonim válasza:
Én 3 XP-vel telepítettem föl a gépre 2 magyar nyelvű és 1 angol. Valószínü hogy karcos a lemez de nem biztos.
2012. febr. 9. 22:58
 7/7 A kérdező kommentje:
szemmel látható karcolásokat nem láttam a dvd-n de ki írom újra és le tesztelem
2012. febr. 14. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Mi lehet a gond?

Újraraktama win7-et az ssd vinyóra. Működött.Kb egy hét múlva a gép induláskor ezt a hibaüzenetet dobta ki.Ezek után többször is próbáltam újratelepíteni a windowst de még a bios sem látja az ssd-t.Van a gépben egy hdd-is de amikor oda próbáltam telepíteni akkor is ezt az üzenetet dobta ki.

Sims 2 telepítés gond?

másolt cédéről próbáltam feltelepíteni az alap játékot és amikor elakarom indítani azt írja ki hogy "helyezze be a Sims 2:Egyetem lemezt a meghajtóba." Mit csináljak? Köszönöm a válaszokat!

Samsung S5230-as telefonom van! Tettem rá java játékokat (jar kiterjesztés eddig oké) viszi is, csak minden indításnál kiírja hogy telepítés, aztán...

Ez mondjuk egyes játékoknál és könyveknél elég idegesítő mert mindig elölről kell kezdenem! Mit kellene tennem?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!