Windows telepítés leakad mi lehet a gond?
AMD Athlon 64 x2
Asus SLI deluxe alaplap
Maxtor 500gb hhd
Gf 8600 gt 512 MB
1x512 DDr2
A probléma az hogy,amikor telepíteni szeretném a windows xp-t be bootol szépen és el is indul a telepítés.De amikor a(kék hátterű képernyő bejön) és elkezdi másolni a Windows fájlokat akkor elakad a telepítés.Pár barátom azt mondta hogy lehet memória gond,vagy a táp nem úgy agya a feszültséget,vagy szektorhibás a HDD-m szeretnék több ötletet/választ kapni hogy mi lehet a Probléma Köszönöm a segítséget

válasza:

válasza:Javíts ki ha tévednék de én úgy tudom hogy az IDE kábelnál van nekem ijen furcsa L alaku vékony HDD kábelem van
de ha annál is át kell álítano akkor majdmegpróbálom de most memóriacserével próbálkozok majd
Kapcsolódó kérdések:
Újraraktama win7-et az ssd vinyóra. Működött.Kb egy hét múlva a gép induláskor ezt a hibaüzenetet dobta ki.Ezek után többször is próbáltam újratelepíteni a windowst de még a bios sem látja az ssd-t.Van a gépben egy hdd-is de amikor oda próbáltam telepíteni akkor is ezt az üzenetet dobta ki.
A játék eredeti, punkbustert frissítettem.
másolt cédéről próbáltam feltelepíteni az alap játékot és amikor elakarom indítani azt írja ki hogy "helyezze be a Sims 2:Egyetem lemezt a meghajtóba." Mit csináljak? Köszönöm a válaszokat!
Ez mondjuk egyes játékoknál és könyveknél elég idegesítő mert mindig elölről kell kezdenem! Mit kellene tennem?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!