Mi a véleményetek a Windows 8-ról?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:"95sz*r 98=jó, 2000=sz*r, XP=jó, Vista = sz*r, Win7 = jó"
Indokold már meg, hogy melyik miért olyan, amilyennek állítod (arról nem is beszélve, hogy kihagytál egy párat).
Témához szólva: 29-én adják ki a következő előzetest, mindenki számára elérhető lesz, akkor majd meglátjuk, hogy szeptember óta mit fejlesztettek.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kérdést úgy értem, hogy az egyik laptopomon újra kell tennem a Windows 7-et, viszont a jelenlegi állapota használhatatlan, képtelen belépni, így az adatok, amik rajta vannak számomra elérhetetlenek. Az lenne a kérdésem, hogy a particionálatlan meghajtóról semmi...
Annak idején XP-n használtam, de 2 nap múlva az összes bug kijött belőle, ami csak lehetett. Tiltotta a programokat, a netet, stb. Ezt Win7 alatt már nem csinálja? Érdemes felrakni? Főleg tapasztalatokat kérnék, olyanoktól akik régóta használják Win7 alatt. Köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!