Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mi lehet a probléma? Játszotta...

Mi lehet a probléma? Játszottam egy játékkal tökéletesen futott. Sajnos újra kellett telepíteni a gépet és a játékot! Ha elindítom a játékot akkor a ezt írja ki "Failed to compile global shader FDOFAndBloomGatherFallbackPixelShader" és nem indul el!

Figyelt kérdés
2012. márc. 13. 23:18
 1/2 anonim ***** válasza:
A videokártya drivereit telepítsd ujra(először töröld)a direkt X sérült.
2012. márc. 14. 07:49
 2/2 Cicc*-*00 válasza:
szerintem ne kockulj ;) -.- néha tanulni is kéne!!
2012. ápr. 5. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

ITunes telepítési probléma?

A gondom az lenne, hogy mikor telepítem az Itunest, csak a c meghajtóra engedi telepíteni. Hiába választom a telepítés helyének a D meghajtót, semmit nem csinál, mikor tovább megyek, ki írja, hogy nincsen hely a C-n. Ezzel nem is lenne probléma, ha nem ilyen szar...

Mi lehet a probléma a Deus Ex Human Revolution-el?

Állandóan elveszik/eltűnik a mentés, nem lehet betölteni az az addig elmentett állást. Hova tűnik el, miért? Nagyon idegesítő, légy szíves segítsetek. Előre is köszönöm.

Modern Warfare 3 probléma?

Nekem nem eredeti a játék de már meg crackeltem és amikor az MP-t akarom megnyitni akkor Executing server config "server.cfg" ezt írja, hogyan oldhatnám meg a problémát?

Mikrofon probléma lenne?

üdv! 2 hete vettem egy új hama fülest a teamspeak 3 nevű program használatához mert az előző tönkrement.A probléma az lenne hogy akárhányszor elkezdek beszélni a barátaim szerint az elős 2 szót elmondva folyamatosan elhalkulok majd lenémulok szval nem hallják utána h...

Sims 3 telepítés probléma, vagy más? Bővebben lent.

Telepítettem a Sims 3-at, pár kiegészítővel, és ahogy az elhangzott, nem crackeltem a többit, cska az utolsó telepítettet (jelen esetben a leszáll az éj -t). A probléma az, hogy a padlógáz cuccok új városa nem jelenik meg, sztárokat nem találni a városban...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!