Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit lehet tenni, hogy a...

Mit lehet tenni, hogy a Winamp ne tegye át magát minden megnyitás után alapértelmezettnek minden fájltípushoz, amit le bír játszani?

Figyelt kérdés

beállítottam vezérlőpulton, hogy .avi-t vlcmediával játssza le, de akárhányszor megnyitom a winampot, visszaállítódik....... Pls HELP!

win7

2012. márc. 13. 23:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Winampon belül kell a társításokat beállítani. Ha van ilyen opció, hogy a társításokat ellenőrizze induláskor, azt kikapcsolni stb. Ha látnám többet tudnék mondani, és be is állítanám, de emlékezetből, főleg, hogy években mérhető az idő, mikor utoljára Winampot használtam, nem könnyű.
2012. márc. 14. 00:21
 2/6 coopper ***** válasza:

Szia.

Nyomj neki egy CTRL+P (vagy menűből Options - Preferences)

A megjelenő ablakban állitsd be a kiterjesztéseket, (legjobb ha megnyomod a "Audio Only" gombot) illetve vedd ki a pipát a "Restore file Association at Winamp Start up" elől.

Kép :

[link]

Sok sikert.

Üdv.

2012. márc. 14. 07:42
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! esetleg winamp helyett valami hasonló jó progit tudnál ajánlani? :)
2012. márc. 14. 07:43
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi neked is, kedves második! :)
2012. márc. 14. 07:43
 5/6 A kérdező kommentje:
Sikerült!! :)
2012. márc. 14. 07:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

foobar2000 :)

2012. márc. 14. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!