Sasasa3636 kérdése:
Mit tegyek a windows media player nem viszi a feliratot? (windows 8
Figyelt kérdés
Mit tegyek a windows media player nem viszi a feliratot ?(windows 82013. jan. 26. 12:26
2/4 anonim válasza:
Hát a windows nem hazudtolja meg magát.
Én mindenkit arra biztatok, hogy szabduljon meg a WMP-től, ingyenes programok kenterbe verik tudásban.
VLC Player,KMPlayer, PotPlayer, stb...
Ha mégis ragaszkodnál hozzá, emlékeim szerint fel kell telepíteni hozzá a DirectVobSub filtert, és azzal megy.
3/4 Emberek válasza:
én személy szerint BSPlayer-t ajánlok, de a VLC is ugyanolyan jó
4/4 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a vlc kiprobáltam nem annyira jön be mert a 2.monitoron nem nagyobbodik meg a felirat....stb bsplayerrel elvileg meg vagyok elégedve csak a windows media playernek jobb a hang effectje mint a bsplayernek ez a baj
2013. jan. 26. 12:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!