Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Valaki adna egy linket egy...

KaitlynApril kérdése:

Valaki adna egy linket egy olyan programról ami szövegszerkesztő és ingyenes a letöltése? És persze jó minőségű legyen.

Figyelt kérdés
2013. febr. 15. 18:00
 1/2 anonim ***** válasza:
2013. febr. 15. 18:04
 2/2 Kovács Pistike01 ***** válasza:

Szerintem nem ilyenre gondolt, hanem microsoft office alternatívára.

Íme, ez egy teljes értékű, professzionális irodai programcsomag:

[link]

2013. febr. 15. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Tudtok írni szövegszerkesztő programokat?

Szükségem lenne egy olyan szövegszerkesztő programra ami kijavítja a helyesírási hibáimat. Ha valaki tud jó szövegszerkesztő progikat amik ingyenesek és letölthetők akkor léci írjon. (A Word-öt meg az OpenOffic-t inkább hagyjuk, egyik se volt jó.)

A Libre Office-ban hogy lehet az meg csinálni hogy a szöveg ne csak középre zárt legyen hanem tényleg a lap közepén legyen az?

Ha ilyet mégsem tudna akkor tudnátok ajánlani olyan szöveg szerkesztő programot ami ezt tudja. A Microsoft Office tudta ezt csak annak a licence lejárt és nincs rá most pénzem meg újítani és tört verziót meg nem használhatok mert céges gépem van.

Hogy lehet megoldani szövegszerkesztőben, hogy minden sor elejéről kitöröljön bizonyos számú karaktert?

Olyasmire gondolok mint amit Total Commanderben lehet a crtl+m kombinációra előugró ablakban. Próbáltam a keresés és cserével de nem jön be. Mivel szinte minden szám más az elején ezért egyenként durva lenne megcsinálni akkor már egyszerűbb egyesével kattintgatva...

Bagatel kérdés a Word szövegszerkesztő kijelölés/törlés részéről?

Problémám: Eddig simán ment, hogy egy nagyobb szövegrészt egérrel kijelöltem, és nyomtam egy backspace gombot Most nem tudom miért, nem engedi, csak úgy tudok törölni a szövegben, hogy nyomogatom a backspace gombot visszafelé egyesével. kimegyek füvet szedni lassan...

OpenOffice-ban miért csúsznak szét a lábjegyzetem kétjegyű számai?

OpenOffice-ban próbáltam egy fogalmazáshoz lábjegyzetet csinálni, de 10-től a lábjegyzet számai "szétcsúsznak". Tehát pl. "12"-ből lesz "1 2". Ha itt az 1-es számra kattintok, akkor szépen ahhoz a mondathoz ugrok, ahová a lábjegyzet számát illesztettem, viszont a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!