Létezik olyan program amivel otthon tudok szinkront készíteni?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Elég sok könyvem van itthon, és úgy döntöttem, rendet kell rakni közöttük. A neten sok programot találtam, ami a célnak megfelelne, nagyon tetszett, hogy a kölcsönadás és visszavétel is be van építve; de feleslegesen sok időt venne el, ha a katalóguscédulát be kéne...
Olyanra gondoltam, mint az EZ Drummer, csak mondjuk olyan, hogy a gitárt tudom megvalósítani vele, mivel én dobos vagyok, én nincs ki felgitározza az ötleteimet, ezáltal így könnyebben betudnám fejezni az aktuális számokat. Köszönöm a segítséget.
Olyan programra lenne szükségem, amit otthon, ingyenesen használhatnák, internet nélkül. Lényegében ahhoz hasonlóra lenne szükségem amilyennel a valódi tankönyveket állítják össze. Bármilyen progi jó lenne amivel a felsorolt műveleteket el tudom végezni és ingyenesen...
Ingyenes legyen, és ha lehet, magyar nyelvű de az utóbbi nem létfontosságú.
Mik az előnyei? Hátrányai? Milyen dolgokat tudok vele csinálni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!