Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Létezik olyan program amivel...

Létezik olyan program amivel otthon tudok szinkront készíteni?

Figyelt kérdés

2014. jan. 22. 18:40
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Ismertek-e olyan könyvtár-nyilvántartó és lehetőleg ingyenes programot, amibe mondjuk az ISBN számot beírva a könyv minden adata megjelenik, és utána...

Elég sok könyvem van itthon, és úgy döntöttem, rendet kell rakni közöttük. A neten sok programot találtam, ami a célnak megfelelne, nagyon tetszett, hogy a kölcsönadás és visszavétel is be van építve; de feleslegesen sok időt venne el, ha a katalóguscédulát be kéne...

Tudtok olyan otthoni stúdió programot (pl. : Cubase, Mixcraft), amibe csak be kell importálni a guitar pro fájlt, és készen is van az egész? Többi lent:

Olyanra gondoltam, mint az EZ Drummer, csak mondjuk olyan, hogy a gitárt tudom megvalósítani vele, mivel én dobos vagyok, én nincs ki felgitározza az ötleteimet, ezáltal így könnyebben betudnám fejezni az aktuális számokat. Köszönöm a segítséget.

Milyen program van, amivel otthon tudok tankönyvszerűséget szerkeszteni?

Olyan programra lenne szükségem, amit otthon, ingyenesen használhatnák, internet nélkül. Lényegében ahhoz hasonlóra lenne szükségem amilyennel a valódi tankönyveket állítják össze. Bármilyen progi jó lenne amivel a felsorolt műveleteket el tudom végezni és ingyenesen...

Szeretnék rajzfilmet készíteni. Milyen programot ajánltok?

Ingyenes legyen, és ha lehet, magyar nyelvű de az utóbbi nem létfontosságú.

Miért jó, ha van android alkalmazás a laptopunkon?

Mik az előnyei? Hátrányai? Milyen dolgokat tudok vele csinálni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!