Miért lassú az aion frissítője/telepítője?
maga a telepites nem kellene egy oranal tobbet tartson meg gyengebb gepen sem, bar a GFlive lehet maskepp mukodik, azt soha nem hasznaltam
egyebkent milyen gepre toltod?
CPU: Intel core 2 duo E8400 3GHz
VGA: SAPPHIRE R7 250 1GB GDDR5 WITH BOOST (gyári értéken van mindent nem akarom ki hajtani a gépet)
RAM: 4db 1gigás Kingmax 800Mhz-s ram
Táp: FSP 350W 350-60APN Active PFC 80+
Alaplap: gigabyte ga-945pl-s3p
2db HDD van benne: samsung hd250hj, WDC wd10ezrx-00l4hb0(1TB)
És az 1TB-s vinyóra rakom de már fent van igaz 4 vagy 5 óra kellet(le feküdtem másnapra fent volt) szóval kb. re mondom de mikor elmentem kegyetlen lassú volt szóval csak kb.
@andrysh
A GFLive egy baromság csak, ugyanúgy elindítja az eredeti Aion launchert és az frissít. Tehát tök feleslegesen, csak a játékosok idegesítésére van az a GFLive...
A GFLive (vagy mi) azt indítja el, ami régen volt. Ezért baromság... Én 5 percet szántam rá, hogy megpróbáljam megkerülni, nem sikerült, szóval engem is érdekelne.
TEHÁT: az érdekelne, hogy egy újonnan letöltött (tehát GFlive-es) változatnál lehet-e létrehozni olyan parancsikont, ami rögtön az Aion launcherét indítja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!