Word of tanks-be kék a nevem és meddig lesz az?
Véletlenszerű... próbáld meg ne a csapattársakat hanem az ellenfelet lőni,pár nap (1-3)...
Amúgy meg teljesen lényegtelen...
Nem csak akkor lesz kék, hogy kötekedik...(anyám mekkora baromság ez...), nálam is sokszor volt az már, hogy az idióta egylövéses csapattársam bement a tűzvonalba, amikor lőttem volna, és nem az ellenséget lőttem ki, hanem őt, ráadásul az ellenségnek mindig lett +1 fedezéke. Mindig bocsánatot kértem, sokan azt írták, hogy np. A feljelentés nem ér semmit, a wg-t nem érdekli. Minden csatában van egy
banner (NPC), és figyeli az eseményeket, és ha 2 csapattársat lősz ki, akkor automatikusan bannolnak (1 nap, 1 hét, 1 hónap, és örökre). Amúgy nem kell azon parázni, hogy garázsban kék a neved, mert nem kapsz a csata után kevesebb xp-t, és pénzt (kivéve azután a csata után, miután kilőtted a csapattársadat). Ha kék a neved, akkor még véletlen se lőjél csapattársra, mert akár az 1 lövés után a csata közepén kibannolnak (vagy a tizedik lövés után, ez eléggé random).
Nekem olyan volt, hogy t1 heawy-vel mentem volna a helyemre oszt egy crusiader vagy hogy kell írni befarolt elém kersztbe oszt tolatta magát ki akartam kerülni megint bejött elém, aztán meguntam megfordultam és megpróbáltam lerázni, de megint bejött elém és még elvezte is, na elegem lett és beletoltam a patakba :DD
Én így vagyok kék már napok óta azért ez is idegesítő, hogy a noobok csinálhatják amit akarnak aztán ha felidegesítenek te meg büntetve vagy. De mindegy utánna már én is jól éreztem magam a cstában végig szakadtam a röhögéstől, de még azóta kék vagyok :S
Náunk ugyan ez.
Volt egy gyerek aki nem bírt a vérével.
3 an maradtunk, 2 KT 1 arty (saját)
Arty kinyírt 5 ellent a gyerek egyet se és elkezdte szivetni az arty-t. Lökdöste célzás közben, letolta a helyről, ki a bokorból etc.
Én meg megntam ezt nézni azt kapott egy lövést.
Csak pont a benzintankot lőttem el és teljesen meghalt. Azóta kék vagyok (1 hét)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!