Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Hogy csináljam meg hogy pont...

Hogy csináljam meg hogy pont középen legyen? Van valami program ami megcsinálja?

Figyelt kérdés
[link] ez lenne a gondom hogy nem egyenes a képernyő vagyis a felbontás vagy mi hiába állítom nem jó ha az egyik oldal egyenes akkor a másik görbe már 1 órája ökörködök vele és még mindég nem jó most 3 oldal tökéletesen egyenes de az egyik nem ha azt is kiegyenesítem akkor a másik oldal lesz görbe vagy mind a 3... van valami program ami beállítja? help!
2014. máj. 6. 10:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Nekem van egy olyan gyanúm, hogy áramköri probléma is lehet. Ettől még nem rossz, csak hát elöregednek benne az alkatrészek, és máris nehezebb beállítani.

Keress a menüjében automata beállítást, hátha megcsinálja. Szokott lenni párnahatás kiegyenlítő is. De a legvalószínűbb, hogy valamilyen kompromisszumos megoldást kell választanod.

:(

2014. máj. 6. 11:31
 12/20 A kérdező kommentje:
Na m1 nem elöregedett mert az egyik informatikus ismerősünktől van ottan be és át is vizsgálják eladás előtt ha valakinek van valami ötlete az írjon
2014. máj. 6. 11:41
 13/20 Tengor ***** válasza:

Ők is emberek, ők is tévedhetnek.

Ezeket a monitorokat már 2000-ben is gyártották. Ha mondjuk 3 évet számolunk gyártási időszaknak, akkor laza becsléssel is 2003-as legjobb esetben a monitorod. Ez 10 év! Ennyi időt alatt még csoda, hogy működik.

Kár volt érte pénzt adnod!

2014. máj. 6. 11:48
 14/20 anonim ***** válasza:
videókártya mindenképpen van (ha más nem, Alaplapba integrált!) ekkor a beállításban az Alaplap gyártója/típusa, ill. az User Manual-ja segíthet!)
2014. máj. 6. 11:52
 15/20 A kérdező kommentje:
750 forintot? bocsánatot kérek tőled hogy szegények vagyunk...
2014. máj. 6. 11:52
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem is ilyesmit csinál a régi monitorom(crt). 2 perc alatt sem tudtam beállítani, pedig tudom mit kellene, de nekem is ilyen lett. Ezért hagytam ami legjobban néz ki. Ez sajnos ilyen
2014. máj. 6. 12:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez egy teljesen jó kis monitor ezért a pénzért, csak hát el kell fogadni, hogy nem mai darab.

Próbáld azt csinálni, hogy addig nagyítod a képet, amíg a műanyag kávától már nem látszik, vagy nem feltűnő a probléma.

"ottan be és át is vizsgálják eladás előtt"

És gondolom arra jutottak, hogy működőképes, nincs színi hibája, jó a fókusz, éles a képe, stb. Nem tudnak minden problémát kiszűrni, főleg egy 10 éves gépet nem vizsgálhatnak úgy, mintha egy vadi új készüléket tesztelnének. Ha megbékélsz a gondolattal, hogy van egy veterán, de máig is harcoló monitorod, akkor jóban lesztek. Ne gyűlöld a monitort, amiért legjobb tudásával még mindig próbál szolgálni. :)

2014. máj. 6. 12:05
 18/20 Tengor ***** válasza:
#15, a szegénység nem bűn, nem kell bocsánatot kérni. Az, hogy azt gondolod, hogy egy legalább 10 éves monitor olyan mint az új, az sem bűn, inkább csak naivság.
2014. máj. 6. 12:11
 19/20 anonim ***** válasza:

videókártya mindenképpen van (ha más nem, Alaplapba integrált!) ekkor a beállításban az Alaplap gyártója/típusa, ill. az User Manual-ja segíthet!)

LG Flatron 795FT User manual download

2002/07/23

[link]

(13 oldalas használati útmutató)

[link]

vagy:

[link]

2014. máj. 6. 12:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Na mindegy megoldottam már nem zavar mert jól beállítottam de rájöttem hogy ez "Mélyített" képernyő tehát homorú ezért is tűnik ferdének de tök egyenes de amikor a kérdést kiírtam akkor tényleg iszonyatosan szét volt kutyulva! most már jobb!
2014. máj. 7. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!