Hogyan tudnám rajzfilmesíteni magam?
Nem szoktam a "google a baratod" valaszokat nagyra ertekelni, de most ezt valaszolom: GOOGLE A BARATOD!
A valaszt kierdemelted a flegma hozzaallasoddal. Sok sikert.
Ez nem flegma (nem annak szántam) csak nem akarok ilyen hülye válaszokat mint a tiéd is
És szerintem te se tudod, csak 1.-ként akartál ilyen "menő" választ adni mert neked nem tetszik a kérdés megfogalmazása.
Amennyiben videót szeretnél "átalakítani" akkor a PowerDirectorban van ilyen lehetőség. A megfelelő szűrők alkalmazásával olyan lesz a film, mintha rajzolták volna.
A Photoshop-ban még egy szerűbb a helyzet. A Szűrőgalériában megkeresed a rajzfílm szűrőt, és alkalmazod. Egyébként az újabb Ps.-ben ugyan ezt videókkal is megteheted.
Csak linuxban néztem, ott több szerkesztő is tud hasonlót, de az eredmény ilyesmi:
A tisztátalan vonalaktól eltekintve szerintem a fő probléma az -- amit nyilván a komoly fizetős szoftverek sem tudnak megoldani --, hogy az igazi jó rajzfilmfigura mindig valamennyire karikatúra is egyben, és erre kevés az, hogy egy képet körberajzoljon a program. Persze az arcfelismerő szoftverek korában lehet, hogy van már olyan is, ahol be tudod állítani a torzítások mértékét, és érvényesíti az egész videóban, de hogy tényleg van-e ilyesmi, arról gőzöm sincs. Valami 3D-s MoCap-os megoldást jobban el tudok képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!