Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mit tilthattam le? Miért nem...

Mit tilthattam le? Miért nem tudok telepíteni?

Figyelt kérdés

[link]

ezt az üzenetet kaptam amikor telepíteni akartam egy játékot Windows xp-n mi lehet az oha hol lehet engedélyezni?

2014. máj. 10. 21:46
 1/4 anonim válasza:
Vagy csökkentett módban van indítva a géped vagy csak újra kell telepíteni. De szerintem ez csökkentett mód lesz
2014. máj. 10. 21:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csökkentett mód lenne, akkor nem lenne kék az ablak szegélye. Valószínűbbnek tartom, hogy régi, frissítetlen rendszerről van szó. Tedd fel a frissítéseket!
2014. máj. 10. 22:03
 3/4 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem meg már win7 kéne,mert kb 1 hónappal ezelőtt írták az origón hogy az xp nem kap több frissítést ls váltani kell! :))
2014. máj. 10. 22:08
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 Az, hogy lejárt az xp, az egy dolog, az esethez semmi köze, a kérdező pedig valószínűleg nem hülye és azért nem win7-et használ, mert nem bírná a gépe.
2014. máj. 10. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!