K.Tigris kérdése:
A telefonomon (sony xperia x8) nem tudom áthelyezni az alkalmazásokat az sd kártyára miért?
Figyelt kérdés
így próbáltam beállítások-->alkalmazások kezelés--> kiválasztom az alkalmazást--> mozgatás és ezután nem tudom csak leállítani meg eltávolítani az alkalmazást.2014. máj. 11. 09:53
1/5 anonim válasza:
Talán mert 2.1-es Androidon ilyent nem lehet ?!
Az X8 rég kiment a divatból...ne várj tőle semmit.
Még a mostani legbutább telefon is okosabb nála :D
Én beruháznék egy új telefonra.
2/5 anonim válasza:
Csak ha rootolod, akkor tudod áthelyezni az alkalmazásokat, így:
3/5 anonim válasza:
Hülyeség hogy csak rootolva, mert nekem nincs kirootolva mégis át tudom rakni XD
4/5 anonim válasza:
milyen fájlrendszerbe van és mennyi idős a kártyád?
5/5 anonim válasza:
Ha rootolva van a teló akkor a Link2sd programmal rakd át az esdédre.
Ha nincs rootolva írj privát üzenetet és leírom hogy pontosan hogy kell rootolni. Ha partícionálva sincs az sd-d akkoris írj privátban és majd leírom. Particionálatlan sdre szinte semmit nem lehet átrakni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!