Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Kitöröltem a Borderlands...

Kitöröltem a Borderlands mappát és nem engedi uninstalállni?

Figyelt kérdés
Feltettem, patcheltem, letöröltem a mappát mert nem engedte az uninstallt mert patcheltem. Újraakartam rakni de nem engedi mert úgy érzékeli hogy fel van rakva.

2014. máj. 12. 16:35
 1/5 SylwerStone ***** válasza:
Mert gyökér vagy.
2014. máj. 12. 16:37
 2/5 A kérdező kommentje:
Mondja egy másik gyökér.
2014. máj. 12. 16:37
 3/5 Lajos54 ***** válasza:
Nézd át alaposan, hogy semmi maradéka (üres mappa, hasonlók) ne legyen a gépeden. Ezután futtass egy megbízható Registry -tisztítót (például Wise Registry Cleaner), ha szerencséd van, akkor úgynevezett "Elárvult bejegyzés"-ként érzékeli a a regisztrációs adatbázisban lévő maradékot. Ezután újraindítás, aztán próbáld újra a telepítést.
2014. máj. 12. 23:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem találtam oda ahova telepítettem esetleg nem tudod, nem csinál még máshova mappákat?
2014. máj. 13. 15:30
 5/5 Lajos54 ***** válasza:

Sajnos ennyire nem ismerem. Alapból valahova a Programok (vagy Programs) közé szoktak általában települni, egyes esetekben (például konkrétan némelyik játék, illetve némelyik videószerkesztő) a Dokumentumok mappába is kreál magának egy mappát, bizonyos adatok elhelyezéséhez.

Érdemes a keresést lefuttatni néhány jellemző szóval-szótöredékkel: Borderlands, Bord stb.

Esetleg a Registry-ben is megnézheted, ha van hozzá némi ismereted, de ezt csak kellő gyakorlattal javaslom, mert könnyű vele hazavágni a Windowst. Egyébként szinte biztos, hogy a Registryben van néhány bejegyzés, arról "gondolja" úgy a telepítő, hogy fent van a progi.

A Start menü-Futtatásba beírod: Regedit aztán a Szerkesztés sorból kiválasztod a Keresést. Beírod a keresendő nevet, aztán nyomogatod az F3-at. De nehogy mást is töröljél, csak azt, ami a Borderlends-ra vonatkozik.

Mielőtt elkezdenéd, érdemes egy biztonsági mentést csinálni, ha esetleg eltolnál valamit...

De mint írtam, mielőtt elkezdenél benne matatni, futtasd le a Registry-tisztítót, hátha az megtalálja az úgynevezett "elárvult" bejegyzéseket (amik már nem mutatnak sehova, hiszen nincs meg a program).

2014. máj. 13. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!