Honan tolthetek le megbizhato Vistat?
A probléma ott kezdődik, hogy a Vista nem megbízható. Én egy hónap alatt négyszer telepítettem újra, míg meguntam, és áttértem Win7-re. Azóta nincsenek problémáim, pedig a Vistához még rendes driverpackom is volt a laptopomhoz, Win7el ellentétben.
Ha ragaszkodsz a Vistához, torrentet ajánlok. Köhömm *köhög* akarom mondani vedd meg a boltban.
Apámnak vista-ja van, eredeti, és semmi baja vele, igaz csak netezik, de akkor sem volt vele semmi baja.
Másik rokonomnak meg letöltött Vista van, és neki sincs vele semmi baja, pedig ő azért jóval több mindenre használja.
Bár apámnak néha szemétkedett, de ez valószínű ő hibája volt, mert nem ért hozzá.
Persze nem azt mondom, hogy XP-nél vagy 7-nél jobb, de nem olyan szar, mint amennyire mondják.
Letölteni meg torrent oldalakról lehet legmegbízhatóbban, de ha nem vagy sehova regisztrálva, pirateclub.hu is megteszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!