Jasc Paint Shop Pro 8-cal el lehet valahogy tüntetni a képről a szöveget? Nem sok, csak két szó, viszont levágni nem tudom. A háttér halvány és homályos, de foltos, úgyhogy átszínezni nem nagyon tudom.
Figyelt kérdés
2010. jan. 25. 19:21
1/5 anonim válasza:
Tedd föl a képet, valahogy csak leszedjük róla amit kell és utána még mindig eldöntheted,hogy fölhasználod e.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt nagyon megköszönném!
[link] itt van a kép.
mielőtt hülye 12 éves libának néztek, azért kellene, mert szerintem egy nagyon szép az arca, lerajzoltam, és a rajztanárom látni szeretné az eredeti képet, de kicsit szégyellem, hogy Mileyt választottam. Bocsi a magyarázkodásért.:D
2010. jan. 25. 20:30
3/5 A kérdező kommentje:
izé.
-egy
:D
2010. jan. 25. 20:36
4/5 anonim válasza:
Így sikerült elsőre,de ha nem tetszik még rajta valami ,szólj nyugodtan.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok, köszi szépen:):)
2010. jan. 26. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!