Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Mafia 1 hibát hogy oldjam meg?

Mafia 1 hibát hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Windows 7-re akarom felrakni a Mafia 1-et, de 0xc000007b hibát írja ki és nem indul el a játék. Hogyan kell kijavítani?
2015. okt. 15. 12:00
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Mafia 2? magyar

Mafia 2-höz tud valaki linkelni magyarositást?úgy èrtem h feliratos legyen minden elöre is köszönöm

Hogy oldjam meg a win 8.1-et?

sziasztok! vettem egy asus x555l laptopot és win8.1-es driver van hozzá, na de nekem nincs csak win8-as telepítőm (nem eredeti). meg tudom oldani pénz kiadása nélkül valahogy,hogy legyen win 8.1-em vagy valami másik driver?

Hogy oldjam meg hogy a C meghajtóra ne töltődjön már semmi?

a C-n van a Windows7 és félek hogy nem bootol be a gép.

The sims 3 betöltés megakad, hogyan oldjam meg?

HY. Sims 3 mam van nem eredeti. Eddig rendesen működött. De most az utolsó betöltésnél (közvetlen a játék elött) olyan 97% nál nem megy tovább a betöltés. TUd valaki segíteni?

Miért van minden játéknál black screen?

Azótta van hogy új vindowsot raktam. Azelőtt miden ment. Hogyan oldjam meg, mit tegyek?

Akadozó videó? Mitől lehet? Hogy oldjam meg?

Már kiírtam egy kérdést: Azóta rájöttem, hogy nem is csak mentés után akadozik, hanem már akkor is, mikor lejátszom a programon belül. A mozgások nem akadnak, csak a kameramozgatás, tehát ha közelítek, távolítok vagy jobbra-balra tolom a teljes képet. Ha a legrosszabb...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!