Szerintetek elfutna ezen a hépen a win7?
Figyelt kérdés
Processzor: 2,8GHZ 1 magos
Ram: 1,25GB
VGA: 64MB-os nvidia kártya
80GB HDD
Nekem főként internetezésre és kis gépigényű játékra (metin2) kellene :)
Előre is köszi
2016. jún. 22. 12:05
1/6 anonim válasza:
Szerintem fejejtős.Én próbáltam ilyen régi gépeken,jelenleg is egy Core 2 Duo-s gépen 2GB RAM-mal se fut hibátlanul nem hogy ezzel.Szerintem Debian LXDE+XP megfelelő lenne.A VGA csak MX400-as?:D
2/6 anonim válasza:
RAM épp elegendő, CPU is húzósan, de ha jól selytem a VGA valami nagyon alap, amire talán kompatibilis driver sincs.
szóval inkább ne.
3/6 Szirty válasza:
A RAM biztosan kevés lesz. A böngésző sokszor önmagában felhasznál annyit amennyi ebben összesen van.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Van egy másik gépem azon most 7 van csak azt nem használom játékra csak munkára am szerintetek a másik gépen futna a win 10?
proci: intel core i7 3,4ghz
ram 4gb
vga intel hd graphics
1tb hdd
2016. jún. 23. 21:53
5/6 anonim válasza:
Szerintem igen de egyenlőre felesleges még a Win 10.A Win 7 még megfelel mindenre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!