Rolling release Linux disztribúciót muszáj frissíteni? Nagy baj, ha kikapcsolom az értesítéseket?
Figyelt kérdés
Ugyanakkora baj, mind Windowsnál? Vagy nem jelent akkora biztonsági kockázatot?2016. jún. 23. 14:45
1/3 anonim válasza:
Valamekkora kockázatot jelent. Szerintem nem kell naponta frissíteni, de mondjuk 1-2 hetente frissíted, az még nem megterhelő.
2/3 anonim válasza:
Pedig ezeknek a disztrók-nak a nagy előnye hogy mindig frissülnek.Itt legfőképpen azt veszed észre hogy elavulnak az alkalmazások.(mondjuk én Debian alatt se érzem)
3/3 Tom Benko válasza:
Nem muszáj. Nekem nincs is frissítésfigyelőm, szombatonként ránézek a honlapra, van-e valami új fejlemény, majd lepörgetek egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!