Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Milyen rajzprogramot használja...

Milyen rajzprogramot használjak rajzfilm készítéshez?

Figyelt kérdés

Eddig Paint-et használtam, ami nagyon egyszerű és jó volt, egy dolgot leszámítva, hogy a rajzok nagyon pixelesek voltak.

Szóval valaki ismer valami olyan rajz programot, ami egyszerű és nem csinál nagyon pixeles rajzokat?

2016. jún. 26. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Vektorgrafikára kéne áttérned, használhatnál pl. Inkscape-et.
2016. jún. 26. 18:50
 2/4 anonim ***** válasza:

Clip Studio EX - Drága! De rajzolni és animálni is tudsz benne (a rajzolásra van a Clip Studio Pro ami lényegesen olcsóbb), még 1nap 12óráig mindkettő le van árazva 60%-al.

[link]

Ingyenes:

Ahogy előző írta Inkscape.

[link]

2016. jún. 26. 21:33
 3/4 tabaki ***** válasza:

2D-animációs programok:

Vektorgrafika:

[link]

Flash:

[link]

Hagyományos, lapról-lapra készülő:

[link]

Pálcika:

www.stykz.net

[link]

(Ennél vigyázz, mit engedélyezel telepítéskor, különben reklámprogramot is felrak! Egyébként viszont kafa.)

* * * * * * * * * * *

Ha mégis megmaradnál az állóképek rajzolgatásánál, én is az Inkscape-et javaslom. Amúgy a képfelbontás értelmes beállításával továbbra is használhatnád a Paintet, ha a kényelmetlensége és ügyefogyottsága nem szólna annyira ellene. Itt ajánlok néhány egyéb pixelgrafikus programot, mind jobb:

[link]

Nem tudom, az állóképek összefűzésére milyen programot használsz, megpróbálkozhatsz ezzel:

[link]

[link]

2016. jún. 26. 23:51
 4/4 tabaki ***** válasza:

+ Bocs, most látom csak, a Stykzet rosszul linkeltem:

[link]

2016. jún. 27. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!