Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Jó supportok? LoL

Jó supportok? LoL

Figyelt kérdés

Megvan:

Blitz, Janna, Morgana, Karma, Lux, Lulu, Orianna, Soraka, Sona, Bard, Kayle, Anivia, Zyra, Zilean.

Namiban és Threshben gondolkoztam, esetleg Leonaban. Melyiket vegyem közüllük? IP nem számít, csak h melyik az opbb meg ilyenek

2016. júl. 1. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:
Én supportolni mindig randommal szoktam. Ha jó vagy az összes champ tökéletes rá. EUNE-ba nem számít. Goldosok is noobok, bármivel lehet ellenük nyerni, ha jó vagy.
2016. júl. 1. 14:44
 2/10 A kérdező kommentje:

:D

EUW plat 2

2016. júl. 1. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:

euw plat 2 és itt kérdi hogy mivel supportoljon na az legit..

"IP nem számít, csak h melyik az opbb meg ilyenek"

komolyan ez bonz mentalitás, tudod mi az hogy matchup? ha igen akkor tudod hogy erre nincs jó válasz

2016. júl. 1. 15:03
 4/10 anonim ***** válasza:

Leonát sokat nyomtam, brutál tanky és elég komoly cc-vel bír, plusz külön szerettem benne, hogy ha elég közel vagy a wardhoz, amikor lerakja az ellen, akkor egy AA, q, AA, AA combóval elég simán le lehet szedni, szóval még védeniük is kell a wardot. Plusz nem kell a minionokat kerülgetni ha be akarsz ugrani e-vel, nincs az a szopás mint blitznél vagy threshnél ha el akarsz kapni valakit q-val. Ez utóbbi kettővel már kicsit bonyolultabb játszani a skillshotok miatt (bár egyébként leona E-jének a hitbox-a is keskenyebb lett valamelyik pár hete érkezett updatenek köszönhetően). Tank létére a sebzése se kutya, a passzívja, Q-ja illete W-je könnyen okozhat nehéz perceket a túlságosan merész ellennek.

Blitz-el nekem az a bajom, hogy nem elég tanky, mókoltam tear-el meg manás tanky itemekkel, de nem volt elég meggyőző, na meg az ultija gyakorlatilag ks-re jó, másra nem. Akkor már inkább thresh, lehet szórakozni a q-val falon átugrálni támadásko, meneküléskor akár monsterekre húzni magad és úgy lelépni, rántáskor visszaflesselni torony alá (nyilván ezt blitzel is), a w-je dettó, falon keresztül magad után rántani a csapattársat, némi shieldet is ad. E-je is jó, magadra húzhatod az ellent vagy épp visszacsapod, plusz az e passzívja egész kellemes korai sebzést ad (főleg ha relic shield helyett spellthiefet veszel). Ulti szintén felettébb hasznos, támadásra és védekezésre egyaránt rekemül működik. Egyetlen bajom ezzel a champpal, hogy a spoils of wart nem lehet vele triggerelni, mivel rangednek számít).

Alistar: az ultijával együtt brutál tankos, flash-el meg q-val és w-vel remekül el lehet trollkodni, illetve még némi heallel is rendelkezik, amiben viszont nagy királyság, hogy megy le a cd ahogy halnak meg a minionok a közeledben, szóval lehet szépen spamelni vele. Ja, meg az ultival elég kellemes attack damagere is szert lehet tenni.

Lulu: régen nagyon sokat játszottam vele, rengeteg a utility, slow, shield, gyorsítás, polymorpholás, e+q pokeolás. Plusz ezekhez ott van egy kellemes ulti, ami támadáshoz (yi, malp, etc megdurrantása), meg persze adc mentéshez is állati hatékony.

Nami: agresszív early support (legalábbis nekem ez jött be), a passzívja egy mobility csukával fűszerezve remek lehetőséget ad a map különböző részein haldokló csapattársak seggének megmentésére, a q-ját elég könnyű elkerülni (hacsak nem egy r-q combóval küldöd), w-jével meg egy spellthief-el szépen lehet buzerálni earlyben az adct (is) meg közben healelni magatokat, az e az dettó, ad egy kis sebzéss boostot plusz lassítja az eltalált ellent. Az ultija magáért beszél végigstunolja az ellent egy széles sávban, bár lehetne hosszabb de így is elég op. Smurffel szoktam namizni, az earlyben folyamatosan dugom az adcjüket Q + spellthief + E + AA + W, amíg az adcm békésen legelészik, 3-4 ilyen után az ellen könnyen a saját tornya alá szorítva találja magát.

Tanky supp közül én a leonát javaslom ha más játékstílus jön be akkor se fogsz rosszul járni a namival.

2016. júl. 1. 16:13
 5/10 A kérdező kommentje:

Bronz mentalitás, mert megkérdezem, hogy melyiket érdemesebb megvenni.:)) Persze hogy függ a matchuptól, de valószínűleg nem fogok vinni thresht egy morgana vagy lulu ellen.

Utolsó: Azt elfelejtettem mondani, hogy általában solo q-zok, és hááát oda Leona nem a legjobb champ. De az biztos, hogy nagyon tanky és cc-s. Köszönöm a válaszodat, szerintem namit vagy thresht veszem.

2016. júl. 1. 17:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Én rankeden általában threst vagy braumot szoktam látni. Szerintem braum valamivel erősebb thresnél, de majd ezt de eldöntöd. (nem tudjátok, hogy milyen irritáló az, hogy varus vagyok és mindig minden spellemet kivédi az a tetves braum :D)
2016. júl. 1. 18:12
 7/10 A kérdező kommentje:

Jaj, Braum. :DD

Nagyon op support, de engem valamiért nem fogott meg.

2016. júl. 1. 20:26
 8/10 anonim ***** válasza:
Support? Nem csak az! Gold 4 ben ad braum toppal 12/4/6 ra végeztem :D
2016. júl. 1. 20:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Taníts mester :P
2016. júl. 1. 21:39
 10/10 anonim válasza:

Én a supportok közül inkább a tankokat szeretem. Kedvencem Blitz a Q-ja miatt.

Ha adc vagyok, jobban szeretem a viszonylag agresszív suppokat. Ha suppként játszanék többet, Alistar, Leona, Thresh lenne a választásom, esetleg még Namit szeretem jobban. Bár úgy érzem, hogy az új frissítéssel kicsit jobban fejlődtek a defenszívebb, healelős support karakterek a tárgyak miatt.

2016. júl. 3. 17:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!