Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » LOL LCS-ben Ziggs-el szoktak...

LOL LCS-ben Ziggs-el szoktak játszani a profi meccseken?

Figyelt kérdés

Pont tegnapelőtt volt egy pentakillem vele az ultija nélkül (inferno bomba).Azt is kérdezném,akàr nem profi jàtékosoknál

,a Ziggs penta gyakori e ?

2016. júl. 3. 17:37
 1/8 anonim ***** válasza:

1.Nem nagyon szoktak játszani Ziggs el LCS ben, mert könnyen ki counterelhető.

2. Semmilyen karakterrel nem gyakori a penta, ziggs-el főleg nem, mert nem gyakran választott karakter.

(amúgy te vagy az akinek az első hőse ziggs volt? Mert ha igen akkor grat :D )

2016. júl. 3. 19:22
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a vàlaszt.Akire gondolsz,az szerintem nem én vagyok,de azért elfogadom a gratulációd hihi
2016. júl. 3. 22:06
 3/8 anonim válasza:

Én kifejezettem hiánylok sok hőst LCS-ből :/

Mondjuk biztos játszanak vele profik is, jól is, csak nem LCS-ben.

Én szinte alig látok Ziggs-et, nemhogy pentát vele, szóval ügyes vagy :D

2016. júl. 5. 11:38
 4/8 anonim ***** válasza:
Anno volt top Pick LCS-ben, de kapott több kisebb nerfet, azóta nemigen játszák. Viszont Mage update-nél kapott most egy buffot, úgyhogy szerintem nem rosz. Egyébként átlagos játékosoknál bármelyik hőssel lehet jól játszani, ha neked jól megy vele. Az emberek szeretnek sírni, hogy Riot nem tudja balance-olni a játékot, pedig azért elég kiegyenlített, igazából, hogy épp mi a Meta az kb csak Diamond körül kezd el számítani, de meg ott is vannak pl Teemo mainek.
2016. júl. 5. 12:07
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek.Amúgy tudtam én hogy jó top-ra.Néha bevittem oda,és ment az ugatás,aztán lett egy kis csend amikor "first blood Ziggs" :);) Köszi
2016. júl. 6. 11:00
 6/8 anonim ***** válasza:
A top-ot úgy értettem, hogy top priority, tehát a legjobbak között volt, bocs kicsit félreérthetően fogalmaztam XD Amúgy kb minden mage egész jó tud lenni, azzal csak az a baj, hogy felborítja a csapatösszeállítást, mivel így kiesik egy tankosabb Fighter.
2016. júl. 6. 13:04
 7/8 anonim ***** válasza:
*Minden mage jó tud lenni topon...
2016. júl. 6. 13:05
 8/8 A kérdező kommentje:
Valahogy éreztem hogy màshogy érted...:)))
2016. júl. 7. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!