Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Olyan androidos programot...

Kukulálá kérdése:

Olyan androidos programot keresek telefonra, ami a megadott szöveget futtatja a képernyőn (emlékeztetőnek szeretném)?

Figyelt kérdés
2017. ápr. 26. 21:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Don't Starve telefonra? (több lent)

Sziasztok az lenne a problémám hogy ugye Don't Starve-ozni szeretnék telefonon de mikor letöltöm a Google Playből csak a töltőképernyőt hozza be. Olvastam hogy 5 androidtól megy nekem 5.0.1 van (telefonom: Lenovo A1000) és nem akar menni. Mi lehet a baj?

Van-e telefonra a feladatkezelőhöz hasonló alkalmazás/program?

Arra lennék kíváncsi, hogy van-e olyan program ami, ha rákötöm a telót a gépre akkor meg bírom nézni hogy mi fut a gépen ilyen az (feladatkezelő) és le is bírnám állítani de ez nem annyira fontos a leállítás. Az értelmes gyors válaszokat köszönöm! Android vagy iOS mindegy!

Milyen lehetőségek vannak h tükrözzem a tv-t a telefonra?

Helló.1 pár progit kipróbáltam már de eddig csak a telefont tudtam tükrözni a tv-re,de én fordítva akarnám.Valaki világosítson már fel merre hány méter:))Köszönöm.

Létezik olyan program telefonra vagy applikáció amely elváltoztatja a hívó hangját? Többi lent!

Kb mint a filmekben. :) Találtam anno egy alkalmazást ami tökéletesen működött erre a célra, annyi bakival, hogy 1 perc után fizetni kell a szolgáltatásért. Tudtok e ilyen programokat? Extra mély hangra gondolok természetesen. :D

Mi lehet az oka, hogy az OneDriv-et a PC-ről nem tudom a telefonra menteni?

PC-én windows 10-es rendszer, telefon NOKIA Lumia 520.Üzenet: Probléma lépett fel, ezért nem lehet végrehajtani a feladatot.Korábban ha a PC-én változás történt a telefonon rákérdezett akarom e fríssíteni és végrehajtotta a változást.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!