Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Miért nem megy a Fifa 13?

Miért nem megy a Fifa 13?

Figyelt kérdés
Letöltött verzió, el indul ki adja a kis képernyő részét,fekete lesz a képernyő és ki dobja, a gép biztos hogy jó hozá, az OS Windows 10, eddig ezt se csinálta csak a neten láttam hogy így lett jó és meg probáltam, előre haladásnak nem volt rossz de így se megy a játék.

2017. dec. 11. 15:53
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem megy sem a fifa08 sem a fifa 10 windows 10 alatt?

az lenne a gondom hogy nem rég raktam fel mind a kettő játékot és amikor elindítom kéri a directx 9.0c telepítését viszont a win10 nem engedi. a gépem: phenom 2 x4 940BE 8gb ram nvidia gforce gtx 660 alaplap gigabyta ga-ma74gm-s2 rev 1.0

Ezzel a konfiggal megy a fifa 15?

pentium g620 gtx 750 ti 2gb 8gb ram ddr3 1333mhz

Fifában megy le a kapusom értékelése. Miért?

Fifa 16-ban játékos karrier módot játszok (Neuererral) és ha az én csapatom támad akkor mindig megy le az értekelésem és nem tudom miért. Próbáltam mindenhova állni de hiába. Miért lehet ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!