Kezdőoldal » Számítástechnika » Programok » Van olyan program telefonra...

SIDLER22 kérdése:

Van olyan program telefonra amivel el lehet hitetni egy appal, hogy a kijelző aktív pedig le van zárva?

Figyelt kérdés
Olyan app kéne (lehetőleg root nélkül működő legyen) ami adott alkalmazás számára azt mutatja, hogy a kijelző világít közben meg le van zárva a telefon a zsebembe.

2018. márc. 29. 16:12
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Milyen ingyenes eredményjelző programot ajánlanátok?

Lehetőleg tartalmazzon replay funkciót is! (A laptop képernyőjéről szeretném irányítani és egy külső képernyőn megjeleníteni)

Milyen programot ajánlotok asztal felvételéhez?

CamStudiot használtam, de lagolt a felvétel. Mit ajánlotok asztal felvételére?

Milyen névnapot kijelző szoftvereket ismertek? Melyiket tudnátok ajánlani?

Olyan lenne jó, ami Windows indulásakor indul és jelzi az adott nap névnapjait. Esetleg meg tudom nézni naptár formájában a többit is.

Van olyan program amivel kutakodni tudok a telefonomban ha nemjo a kijelző?

a kijelzőn nem tudok semmit csinálni mert elromlott,a telefonkönyvet szeretném kimásolni,sony ericsson u10i aino nevű telefonom van.

Kék fény szűrő beállítása?

Letöltöttem telefonra egy kék fény szűrő alkalmazást. Tudom hogy a kék fény kibocsátást csökkenti ha megy, de hány százalékon kell lennie hogy tényleg használjon, mennyi az ideális? Nekem most 35%-ra van állítva, elég ez?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!