Nincsen valami ingyenes webtárhely lehetőség, esetleg állami, pl. művészeknek, vagy más közhasznúaknak, akik mondjuk pár kilobytot szertnének csak feltölteni, de azt stabilan?

válasza:vannak szolgáltatók, akik ingyen biztosítanak pár100megát, cserébe a domaincímed az ő domaincímük alcíme lesz (pl. www.tecimed.szolgaltatocime.hu), valamint reklámcsíkot helyeznek el az oldaladon.
én személy szerint az ultrawebnél vagyok, adnak 200 megát, kicsi statikus weboldalak leteszteléséhez ideális

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én a és a ismerem. Tudnátok mondani másik lapokat is?
Mihez tudok kezdeni, ha csak domaint vásárolok és tárhelyet nem? Lehet ezt később módosítani? Tegyük fel: van egy gportalos honlapom, de szeretném, ha a .hu-ra is beugrana, ne kelljen az érdeklődőknek ilyen hosszú címet begépelni.
Hy! Azt szeretném megtudni hogy van-e olyan e-mail küldési lehetőség amit a xampp alapból kezel A sendmail-t sajnos nem kezeli Köszönöm, fontos lenne! :)
Nem olyanra gondolok, hogy valami közös adatbázis, hanem konkrétan webtárhely. Domain név már van.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!