Kezdőoldal » Számítástechnika » Weblapkészítés » Miért nem sikerül előbbre...

Miért nem sikerül előbbre kerülnöm a Google-ben?

Figyelt kérdés
Van egy oldalam, közel 1 éve működik. Korábban 70-75%-os visszafordulási arányom volt, az oldalbetöltési idő olyan 15s körül lehetett. Az oldalt kijavítottam, szinte minden hibát eltüntettem, a betöltési sebesség most 4s, a visszafordulás 25-28%, a kód a HTML5 szabványnak megfelel. Az Adsense bevételem a háromszorosára nőtt, Facebookon is egyre több lájkot kapok, hírlevélre iratkozók is hétről hétre vannak. De a látogatottság egyszerűen nem növekszik, egyszerűen képtelen vagyok a találati listákon előbbre kerülni. Néha egy-egy nap van kiugróan magas látogatottság, ki tudja minek hála, aztán visszacsökken az egész megint a 2-3 hónapja megszokott szintre. Hogy növelhetném tovább a látogatottságot? Az optimalizált kulcsszavakra mind az első oldalon vagyok, legtöbbször 4-6. helyen, de ez úgy tűnik, kevés. Lehet, hogy nem fogom tudni az előttem lévő nagy cégeket lehagyni a találati listán és ez a gond?
2014. máj. 9. 20:08
 1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként főképp azt nem értem, hogy ennyire nem számít a betöltési sebesség, a szabványoknak megfelelő forráskód (mivel korábban tele volt hibákkal) és a visszafordulás, hogy egy kicsit sem javult a helyezésem a találati listákon?
2014. máj. 9. 20:10
 2/7 anonim ***** válasza:
Sajnos ez ilyen. Sok helyre kéne linket rakni,ami az oldaladra mutat,de az meg pénzbe kerül,vagy a googlenak fizetsz.. ez a baj ezzel a rendszerrel. Jobb lenne,ha mondjuk véletlen sorrendet nyomna és így mindenki esélyt kapna hogy elől legyen.. dehát..
2014. máj. 9. 20:58
 3/7 anonim ***** válasza:
A marketingnek továbbra is hatalmas szerepe van, "csak úgy" ennyien tévednek az oldaladra - innentől a többieket kell kicsit odairányítani.
2014. máj. 9. 21:02
 4/7 A kérdező kommentje:
De úgy, hogy csak Adsense bevételeim vannak, tehát semmi más, így az Adwords és egyéb jellegű hirdetések eleve nem érik meg. Más ötlet esetleg? Linképítési tippek?
2014. máj. 9. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:

Esetleg ez: Van egy rakat linkgyűjteményes oldal az interneten (pl. Startlap). Küldd be párnak a weblapod címét, így lesz egy pár többé-kevésbé látogatott weboldal, amin rajt lesz a te linked.

G.

2014. máj. 9. 22:43
 6/7 A kérdező kommentje:
Már sok helyen fennvan, én valami extrára gondoltam. :) Amúgy van kb. 150 linkem a webmester eszközök szerint, de már nem tudom hova beajánlani, mindent tízszer végnéztem.
2014. máj. 9. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
Valami virálgerilla videó vagy valami lendíthet egyet.
2014. máj. 13. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!