Nagyon töredezett és szálkás hajra melyik a legjobb hajerősítő kapszula?

válasza:

válasza:

válasza:Nekem is ilyen gondom volt, én is fanatikus hajvasalos voltam:D
De szerencsére leszoktam, nem volt könnyű..de már szegény hajam hot szálka volt..először is én az ollot javaslom, h levágd a szálkás, töredzett részt, és utána meg folyamatosan ápold..én pl sunsil balzsmmal szoktam(1hajegyenesítős:D 2.száraz töredezett hajra) Eddig még bevált, és csak a frufrumat vasalom..mert azt muszály és az nem baj ha szálkásodik,mert folyamatosan tom vágni.

válasza:Én a Gliss kurt használtam tényleg drága de csodákat tesz!
Én is simítom a hajam minden nap dele szeretnék szokni róla,mert nagyon csúnyán töredezik a hajam!
Csak az a baj ha nem simítom ki nagyon gáz.......
Mondjuk a gliss kúr-ra nekem sincs pénzem...........
Kapcsolódó kérdések:
iszonyatosan hullik a hajam. már mindent kipróbáltam. egyik kence-fice se jött be ezért gondoltam megpróbálom a gyógyszereket. ha vkinek bejött vmien másik fajta , annak tanácsait/ élményeit szívesen várom!!
Arkocaps, Healthy America amiket eddig találtam. De nem tudom, melyik ér tényleg valamit.
Supradyn pezsgőtabletta-drazsé-kapszula? Melyik hat legjobban?
Gyógyszeres kezelést kaptam, azért hullik a hajam.
Pl. Eurovit jó?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!