Kinek milyen kézi borotva jött be arcszőrzetre, ami nem megy tele hzásonként a bőr hámjával?
Figyelt kérdés
Az a problémám, hogy ilyen duplapengés Wilkinson, meg Gilette sensor és hasonlók, kb. húzásonként teletapadnak, és a vízsugár nem viszi ki, csak ha odabaszirgálom a mosdóhoz.
A vicc, hogy vannak olcsóbb fajták, azék még kicsit jobban működnek, de azok mondjuk 2-3 hózás után tömődnek el.
Az ilyen 2^6, 64 pengés vackokat eleve ki sem merek próbálni ezekután.
Valakinek van jó tapasztalat, melyik márka jobb?
febr. 24. 09:28
1/4 anonim válasza:
eldobható 3 pengés gillette. ezt hasznalom jó pár éve
2/4 anonim 

válasza:

Tizenéve átálltam a klasszikus zsilettpengés borotvára. Egyszer vettem egy masszívabb, fémből készült darabot, és azóta is kitart. Rá kell először érezni, hogy ne vágd szét vele a képedet, de utána annál jobb nincs. Akármekkora szőrrel elbánik, nagyon egyszerűen tisztítható, és sokkal kevesebbet is kell a penge cseréjére költeni. Azóta mást csak szükségből használok, pl. ha utazásra nem tudom magammal vinni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2# arra gondolsz, ami rendes ilyen nyeles kaparó, csak szét lehet csavarni a fejét, és a normál penge oda megy be?
Ilyesmi?
márc. 1. 21:53
4/4 anonim 

válasza:

Ilyesmi, igen, itt vannak még hasonlók. Az enyém nincs köztük, de ugyanilyen elven működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!