A 100%-os gyümölcs levek jót tehetnek a pattanásoknak?
Figyelt kérdés
Nagyon hízlalnak?
Már sok mindent kipróbáltam a pattanások ellen, és gondoltam, legyen most ez...hátha...
Köszi
2010. nov. 10. 18:29
1/2 anonim válasza:
A bolti gyümölcslevek helyett én inkább a házi facsart gyümölcsleveket ajánlom, mert így megspórolod a cukrot (ugyanis a bolti leveket cukrozzák), egészségesebb, és szerintem finomabb is.
Illetve edd a gyümölcsöket.
Nem biztos, hogy ez így önmagában megakadályozza a pattanások kialakulását, de ártani nem fog, sőt!
2/2 anonim válasza:
én naponta arcotmosok és az segít xD télleg. Amúgy amikor nagyon durván néztem ki akk go bőrgyógyász. Vmi A-vitamin tablettát írt fel. Sztem megér egy próbát. ( nehogy elmenj a patikába és közöld h te a-vitamint akarsz!! :S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!