Kigyantáztam az orromból a szőrt, azóta jobban érzem a szagokat és könnyebb levegőt vennem. Lehet sok volt a szőr benne? Eddig nehezebb volt az orromon levegőt venni.
Figyelt kérdés
ma 01:22
1/9 anonim 

válasza:

Igen,sok volt.Nekem is jobb ha kiszedem belőle teljesen
2/9 anonim 

válasza:

Azért az orrszőr nem véletlenül van, védi a légutakat a szennyeződéstől. Legközelebb inkább csak vágd rövidebbre orrszőrnyíróval.
3/9 anonim válasza:
Nem szabad az orrszőrt kiszedni. Egyáltalán nem szabad hozzányúlni. Nagy butaságot csináltál most. Az orrszőr azért van az orrodba hogy védje a légutakat a portól, baktériumoktól, szennyeződéstől. Az orrszőr megszűri a levegőből a káros anyagokat. Így hogy kiszedted most nem lesz ami megszűrje és most minden baktérium káros anyag be fog jutni a szervezetedbe. Egyébként ha nem kapsz rendesen levegőt az orrodon az nem az orrszőrtől van. Az orrszőrtől lehet rendesen levegőt kapni. Nem fullaszt meg :D az valami mástól van. Mások se szedik ki még is kapnak rendesen levegőt.
4/9 anonim 

válasza:

Ne írj butaságokat 3 as. A ször sem mindenkinél egyforma, van akinek sok és zavaró. Sokan kiszedik, én is és köszi, jól vagyunk.
5/9 anonim 

válasza:

Valahol a 3-as és a 4-es között foglalnék állást. Ez természetesen nem csak az orrszőrzetre vonatkozik, hisz az ember testét szőr fedi (ha felnő), aminek megvan a maga funkciója.
Hozzányúlni lehet, ápolni lehet, azzal nincs gond, de akármennyire is divat a csupaszság, a szőrzet védőfunkcióit nem célszerű likvidálni. Ez természetesen az egész testre vonatkozik, így az orra is.
6/9 anonim 

válasza:

Egy szó mint 100, hagy döntse már el mindenki, hogy mit kezd a saját szőrzetével.Az azonban biztos, szőrtelenítésbe senki nem halt még bele.
7/9 anonim válasza:
4-es. Fül orr gégész orvosok is ellenzik ezt. Ha nekem nem hiszel, akkor a szakembereknek higyj. Én se magamtól találom ki ezt. Ne a magad tudatlan buborékában élj hanem járj utána kérdezz meg szakembert. Én szóltam de ha valami problémád lesz ebből az már a te bajod. A nálad okosabbaknak higyj meg a hozzáértőknek ne magadnak. És látom nagyon magadra vetted. Nem kell így besértődni. Fogadd el hogy nem neked van igazad. Ha valamihez nem értesz maradj csendben
8/9 anonim 

válasza:

Akkor TE ne szőrtelenítsd. Engem zavar, én kiszedem, nehogy ezen rugózz már!
9/9 anonim válasza:
Annyira makacs, tulok vagy hogy hiába nincs igazad, akkor is a saját önfejűséged erölteted itt. Inkább maradnál csendbe. Jobban járunk így. Mit zavar az orrszőröd? Nem is látszik ki. Lábad, karod, hónaaljad, nemi szervnél leszeded oké. De az orrnál? Unalmadba kitalálhatnál értelmesebb elfoglaltságot is :')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!