Sötét barna hajat muszáj szőkíteni hogy be tudjam festeni pl kékre?
Figyelt kérdés
Már egyszer kétszer próbáltam befesteni a hajam de soha nem fogta be semelyik festék eddig. Lehet hogy csak a festék nem volt jó vagy csak a hajam túl sötét hozzá. Valaki akinek van ilyen tapasztalata tudna segíteni?máj. 12. 20:13
1/7 anonim 

válasza:

Igen. Nem látszik a barnán csak a világoson
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Annyi kérdésem még lenne hogy nagyon világosra kéne a hajamat szőkíteni? Mert tudom hogy ha mondjuk szőke szeretnék lenni akkor több kör szőkítés is kéne. Vagy elég mondjuk 1 kör és utána már befogja a hajamat?
máj. 14. 12:04
5/7 Metionin 

válasza:

Attól függ milyen színt szeretnél. Nekem sötétkék a hajam, az eredeti pedig szőke, nem az a nagyon világos de nem is az a barnás. Ha pl. egy élénk türkizt akarnék, ahhoz már ezt is világosítani kéne. A sötéttel az a baj, hogy az első pár szőkítésnél nem szőke leszel, hanem vörös. Csak a többedik kör ad szőkét és sokszor az is sárga ami befolyásolja a rávitt színt.
6/7 A kérdező kommentje:
Erre a nagyon sötét kékre gondoltam. Talán éjfélkék a neve de igy pontosan nem tudom. Azért is gondoltam hogy mondjuk talán 1-2 kör szőkítés elég lenne.
máj. 14. 20:26
7/7 Metionin 

válasza:

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!