Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Visszamennél egy fodrászhoz,...

Visszamennél egy fodrászhoz, aki jól levágta a hajad?

Figyelt kérdés
DE miközben a szalonban ültél a székben körbe néztél alaposabban és úgy néztek ki a polcok és a környező dolgok (nem a konkrét eszköz amivel vágta a hajam, bár azt mondjuk kevésbé láttam), mint ami egy jó ideje nem volt takarítva.

ápr. 26. 03:04
 1/2 anonim ***** válasza:
Sok dologtól függ, de ha könnyen meg tudok közelíteni más fodrászatot is, akkor alapvetően nem mennék olyan helyre, ahol kosz van.
ápr. 26. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:
Attól függ miről beszélünk pontosan. Sajnos a por az egy fránya dolog, letakarítod, és pár nap után újra olyan már egy kicsit. De ha nem porról van szó, vagy ha tényleg olyan, mintha ezeréve lett volna takarítva, akkor inkább máshova mennék, ha tehetem.
ápr. 26. 12:37

További kérdések:

Melyik napozókrém jó pattanásos bőrre?

A hátam és egy kicsit a mellkasom is pattanásos. Ezek a zsíros naptejek szerintem nem tesznek jót, még zsírosabbá teszik a bőrömet. Jelenleg Niveát használok, de nem tudom van-e ennél jobb.

Lathera bőrradírozó törölközőről mik a vélemények?

Eléggé pattanásos a hátam, már mindenféle módszert próbáltam, most tartok ott, hogy a fürdés, mosakodás minél jobb kivitelezése talán segíthetne?

Szolikrémet lehet használni simán napozáshoz?

Bocsi ha hülye kérdés, nem értek ehhez. Szeretnék barnulni, de a dm-ben csak szolikrémeket láttam. Ha nem lehet használni akkor tudnátok ajánlani dm-es termékeket?

Lányok van itt olyan aki most nyárra a meleg miatt tervez egy nagyobb átalakulást?

Ilyenekre gondolok hogy hosszú hajból rövidre vagy felnyírt tarkó vagy esetleg extrémebb átalakulás?

Szoktatok néha úgy járni hogy a reggeli tusolás után elfelejtitek befújni magatokat dezodorral?

Majd napközben egyszer csak jön a gondolat hogy "Ki a francnak van ilyen büdös hónalj szaga?!..." Majd pedig rádöbbensz hogy neked. 😅

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!