Megeri hogy rózsaszín hajam legyen?, Mennyire károsítaná a hajamat?

válasza:

válasza:

válasza:Jó, de mennyire mély vörös? Réz? Paradicsom? Mahagóni?
Mondjuk a rézvörös után egy ilyen strawberry blonde lépéssel rózsaszínt simán.
Ha mahagóni van beleégve a hajba, az nehezebb lesz, érdemes egy nagyon mély magentát megcélozni.
De kb annyira mint ha festett szőke lennél.
A hidrogén peroxid az ami károsít, színező önmagában nem. És ha a színező kijön, az simán visszateszed, kb annyi mint egy hajmosás.
Ha a régi festett részek ki lettek az óta vágva, akkor lehet már nem releváns.

válasza:4: hát nálad azért elég sok különböző dolog adódott akkor össze, ha átütött a vörös (eleve sötét árnyalat, nem lett eléggé leszívva, a fodrász túl világos tonert használt). Amúgy ha valaki türelmes, a festett vörös pont hogy magától is kikopik, amit lehet kicsit gyorsítani korpás hajra való samponnal.
Viszont azt is tudni kell, hogy szőkítés után mindig lesz egy melegebb árnyalata a hajnak (ez sárgától a vörösig terjedhet), egyszerűen ez így működik, hogy a hidegebb színeket szedi ki először a szőkítő. Ehhez kell úgy választani a tonert hogy olyan legyen a végeredmény mint amit szeretnél.

válasza:Attól függ mennyire porózus a haj, meg hogy a színtan mentén vagy ellene dolgozol.
A fodrászok nagy része nem ért a természetellenes divat színekhez, és nincs is festéke hozzá. Jobban jársz ha csak a világosítást csinálja a fodrász, aztán a tonert rá teszed te otthon...
Kapcsolódó kérdések:
23/F Voltam egy igen drága és neves fodrászatban Budapesten és pasztel rózsaszínt kértem, de nagyon erős neon rózsaszín lett, tud valaki segíteni jó helyet találni? Magán is jó teljesen, nem lennék hálátlan
most nyárra szeretnék festeni a hajmba ilyen rózsaszín csíkokat/highlightokat de valami olyan festekkel ami hamar kijön, de nem egy mosás után. milyen hajfestéket vegyek?
Valaminek a semlegesítésére (is) jó, vagy csak kifejezetten rózsaszínre festésnél használják?
Hófehér hajat szeretnék, de sehogy sem jön össze. Kezdem az elején, így érthető lesz. A hajam alapjáraton sötétbarna színű. Körülbelül fél évvel ezelőtt padlizsán lilára festettem, úgy is hagytam, nem hajtottam. Aztán nagyjából úgy három hónappal ezelőtt úgy...
Az gyűrűsujjamon így néz ki (mind a két kezemen): A mutatóujjamon pedig így: Az a cél, hogy a többi ujjam olyan legyen, mint a mutatóujjam, lehetséges?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!