Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megeri hogy rózsaszín hajam...

Megeri hogy rózsaszín hajam legyen?, Mennyire károsítaná a hajamat?

Figyelt kérdés
kb negy evig fekete volt es februarba le lett szivatva es azota ketszer volt vorosre festve. Nagyon jo allapotba van a hajam es rendszeresen apolom/nagyon oda figyelek ra. Tudom hogy valoszinuleg hosszu folyamat lenne de anyukam szerint tonkre tenne a hajamat es az eletemet stb

máj. 12. 17:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmivel sem tezsi jobban tönkre, mint egy másik szín, az életedet meg végképp nem tudja tönkretenni, a haj minden festést idövel lenö
máj. 12. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Nehéz megmondani mert nem írtad mennyire volt kiszőkítve meg hogy milyen színmélységű vörös, de alapvetően a vöröset ki lehet szedni hajfesték eltávolítóval (ami persze valamelyest károsítja a hajat, de nem annyira mint a szőkítés).
máj. 12. 22:16
 3/6 anonim ***** válasza:

Jó, de mennyire mély vörös? Réz? Paradicsom? Mahagóni?

Mondjuk a rézvörös után egy ilyen strawberry blonde lépéssel rózsaszínt simán.

Ha mahagóni van beleégve a hajba, az nehezebb lesz, érdemes egy nagyon mély magentát megcélozni.

De kb annyira mint ha festett szőke lennél.

A hidrogén peroxid az ami károsít, színező önmagában nem. És ha a színező kijön, az simán visszateszed, kb annyi mint egy hajmosás.

Ha a régi festett részek ki lettek az óta vágva, akkor lehet már nem releváns.

máj. 14. 11:30
 4/6 anonim válasza:
fhuu nekem a napokban volt szivatva tavaj majus körül a az also reszt kiszökitetem es rozsaszinre festetem majd az lenözt es 1 szer ramófestetem zöke festekel nyar közepen aztan agusztusba vörösre akartam random felangolasbol (vegül elenk piros let) aztan novemberig nemnyultam hoza majd havonta festetem ujra az egeszet vörösre az elenktöl a bordos lilsig indenel is most szerdan voltam fodrasznal leszivta es befestete 82szer kelet festeni mert az elsö szint tul vilagos volt es atutot) amugy nem volt veszes csak 1 dolog mikor a frisen mosot hara rakente a festeket mart mit az alat de ojan 10perc alat elmult mot egy sötet szöke van rajta de atüt picit a vörös agusztusig nemajanlot ujra szökiteni de en balagasomra vilagosabat szeretnek szoval megyek majd proba tincsre egyebkent az en hajam valig er jelenleg es enegseges igy ezt is jol birt picit kiszaritota ez az egesz de max 1 honap es ugyanojan mint elöte es igy is csak tapintasbol es ismeretböl tudom megmondani hogy szarazab mint volt viszont a vörös nagyon makacs nem 1 alkalmas kezeles viszont ha megvagy vele es befested vegül rozsaszinre az mar hamarab kopik es ha bemjön be sztem meg mindig egyszerüb azt kiszedetni mint a vöröst es az eleted nemhiszem hogy elrontana + a rozsaszint egy söteteb szinel siman lelehet fedni nem ugy mint a vöröset az amig el nem tuik atfog utni remelem segithetem (bocsi a csunya irasert)
máj. 16. 02:30
 5/6 anonim ***** válasza:

4: hát nálad azért elég sok különböző dolog adódott akkor össze, ha átütött a vörös (eleve sötét árnyalat, nem lett eléggé leszívva, a fodrász túl világos tonert használt). Amúgy ha valaki türelmes, a festett vörös pont hogy magától is kikopik, amit lehet kicsit gyorsítani korpás hajra való samponnal.

Viszont azt is tudni kell, hogy szőkítés után mindig lesz egy melegebb árnyalata a hajnak (ez sárgától a vörösig terjedhet), egyszerűen ez így működik, hogy a hidegebb színeket szedi ki először a szőkítő. Ehhez kell úgy választani a tonert hogy olyan legyen a végeredmény mint amit szeretnél.

máj. 16. 05:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire porózus a haj, meg hogy a színtan mentén vagy ellene dolgozol.

A fodrászok nagy része nem ért a természetellenes divat színekhez, és nincs is festéke hozzá. Jobban jársz ha csak a világosítást csinálja a fodrász, aztán a tonert rá teszed te otthon...

máj. 16. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Fodrászt keresek aki tud pasztel rózsaszínűt festeni a hajamból, ötlet?

23/F Voltam egy igen drága és neves fodrászatban Budapesten és pasztel rózsaszínt kértem, de nagyon erős neon rózsaszín lett, tud valaki segíteni jó helyet találni? Magán is jó teljesen, nem lennék hálátlan

Milyen hajfestélet vegyek?

most nyárra szeretnék festeni a hajmba ilyen rózsaszín csíkokat/highlightokat de valami olyan festekkel ami hamar kijön, de nem egy mosás után. milyen hajfestéket vegyek?

A rózsaszín mixton milyen árnyalat kiütésére alkalmas?

Valaminek a semlegesítésére (is) jó, vagy csak kifejezetten rózsaszínre festésnél használják?

Miért rózsaszín a hajam hajfestés után?

Hófehér hajat szeretnék, de sehogy sem jön össze. Kezdem az elején, így érthető lesz. A hajam alapjáraton sötétbarna színű. Körülbelül fél évvel ezelőtt padlizsán lilára festettem, úgy is hagytam, nem hajtottam. Aztán nagyjából úgy három hónappal ezelőtt úgy...

Az ujjamon nőhet még az a rózsaszín rész? És ha igen, hogyan?

Az gyűrűsujjamon így néz ki (mind a két kezemen): A mutatóujjamon pedig így: Az a cél, hogy a többi ujjam olyan legyen, mint a mutatóujjam, lehetséges?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!