Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Budapesten olyan fodrász, aki...

Sophieee006 kérdése:

Budapesten olyan fodrász, aki ilyen hajfestésben jó?

Figyelt kérdés

Főleg 18. kerület és annak környékén gondoltam, és olyanra, aki viszonylag baráti áron dolgozik.

(Skunk highlights a neve)

[link]

jún. 2. 12:18
 1/2 anonim ***** válasza:
33%
Mi a kérdés??
jún. 2. 19:31
 2/2 A kérdező kommentje:
Mi az hogy mi a kérdés?
jún. 3. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Viral foam hair dye Magyarországon (lehetőleg Budapesten)?

Szerintem nagyon menő és seretnék csináltatni, érdeklődnék hogyha itt lehet-e, akkor hol!

Fodrász Budapesten, aki "technikásabb" frizurákat is szépen vág?

Olyasvalakit keresek, akit nem hoz zavarba egy wolfcut, egy "shaggy" haj, vagy egy mullet. Nagy pluszpont, ha emellett fest is hajat az illető.

Jó fodrászat Budapesten hajfesték eltávolításra?

Egy éve festem itthon a hajam sötét pirosra. Most szeretnék visszatérni az eredeti hajszínemhez, ami sötétszőke. Ehhez keresnék jó fodrászatot, ahol ki tudják szedni belőle a pirosat és elérhető lenne az eredeti hajszínemhez közeli szín (akár festéssel, szőkítéssel,...

Melyik a legjobb barber/ fodrász budapesten, ahol szőkítenek hajat?

Barna alapszínre, és ilyesmi hajról lenne szó. Sima szőkére gondoltam, nem ilyen platinum szőkére.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!