Mivel mossam a hajam hogy ne legyen ennyire zsíros?
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
vagy inkább egy egészséges életmódra váltással segíthetnél magadon... kevesebb cukor és fehér liszt.. kevés hús.. kevés félkész kaja..
am meg vegyél csalános sampont, vagy csinálj, csalános öblítést..
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Nemcsak hogy kevés cukor,hús,félkész,hanem semennyi.
# semmi cukor! (helyette stevia -ehet egy kis mellékíze, ha nem jól találod el az arányokat- vagy nyírfacukor,de ezt mértékkel, mert egyeseknél hasmenést okozhat)
# tej tilos, csak a fermentált formája megengedett
# semmi instant
# semmi finomított
# semmi fehérliszt (csak tönköly, rozs, és teljes kiőrlésű)
# semmi kész- és félkész étel
# semmi gyorsétterem
# semmi nagyipari hús és húskészítmény, felvágott
# heti maximum 4 tojás
Ha gondolod,szívesen írok bővebben ezzel kapcsolatban.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
persze,sokkal egyszerűbb mindennap megmosni,mint egészségesen táplálkozni,de hosszú távon sem kifizetődő az egészségtelen táplálkozás.néhány érdekes infó:
1)Cukor: A természetes szénhidrát az egyik fő táplálékunk, ezzel szemben a finomított cukor számos betegség forrása. A legfőbb ok, amiért ártalmunkra van, az, hogy a természetben előforduló növények cukortartalma lényegesen alacsonyabb, mint a bolti fehér cukoré. A cukorrépa cukortartalma: 18%, a finomított cukoré 95%. A szervezetünk nincs felkészülve ilyen töménységű cukor befogadására, ezért nem is képes maradéktalanul megemészteni, a fölös cukor megerjed. (Erjedés: oldott állapotban lévő nitrogénmentes szerves anyagok, többnyire szénhidrátok felbomlása élesztőgombák, hasadógombák által.) Sir Ch. Best, az inzulin egyik felfedezője hívta fel a figyelmet arra, a cukor ugyanúgy hat a szervezetre, mint az alkohol. A következőkben pontokba szedve leírjuk a cukor káros hatásait:
a,alkoholképződés
b,szívinfarktus
c,Trombusképződés
d, cukorbetegség
e, elhízás
f, emésztőrendszer megbetegedései
g, Köszvény és csontritkulás
h, rák
i, Vitamin- és nyomelemhiány
j, A belső elválasztású mirigyrendszer zavarai
k, Fáradékonyság
Bővebben a káros hatásokról itt olvashat az,akit érdekel: [link]
2) A a következő betegségek a tejjel hozhatók összefüggésbe:
a, inzulinfüggő cukorbetegség
b, rák
c, csontritkulás
d, szívbetegség
További infók: [link]
Egy érdekes dolog: "A jó hír a tejfogyasztóknak az, hogy az Amerikai Mezőgazdasági Minisztérium megtiltotta, hogy olyan tejet forgalmazzanak, amely literenként 750 millió gennysejtnél többet tartalmaz. A tiltásnak meg is lett az eredménye, mostanság az amerikai tej átlagosan 300 millió gennysejtet tartalmaz literenként. Számítások szerint ez arra utal, hogy a tehenek kb. harmada aktuálisan mindig fertőzött, következésképen antibiotikummal kezelik és ez természetesen a tejbe is belekerül."
3) A finomított élelmiszerek egy kémiai eljáráson mentek keresztül, amely során elveszítettek mindent, ami élő. Pl. a fehér liszteket megfosztották a héjuktól, ezzel együtt a rostoktól, vitaminoktól, valamint bizonyos enzimek is csak a gabonák héjában találhatók, amelyek által meg tudjunk emészteni, fel tudjuk dolgozni a gabonákat. Ezek hiányában a szervezet a saját enzimkészletét kénytelen felhasználni, márpedig véges enzimkészlettel rendelkezünk, és enzimek minden egyes tevékenységünkhöz kellenek.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Utolsó vagyok
Ezeket nem ijesztgetésnek szántam,ezek tények. Van,akinél az egészségtelen táplálkozás pattanások formájában "bosszulja" meg magát,van,akinél ekcéma formájában,és még sorolhatnánk.
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!