Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A Loreal Casting Creme Gloss...

A Loreal Casting Creme Gloss lekopik vagy lenő?

Figyelt kérdés

az a helyzet h befestettem vele a szőke hajamat(vadszilvára, ami elvileg lilás..) nah és lett "szép"fekete hajam..aminek van egy kis lilás árnyalata..

És most itt ki mit írt..van aki szerint lekopik, van aki szerint nem:S:S

2009. júl. 17. 16:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig lekopott kb 2 hét után,de lehet velem van a baj nem a hajfestékkel.
2009. júl. 17. 16:49
 2/13 A kérdező kommentje:

értem, és am ez igazából mi tartós hajfesték, vagy tartós hajszínező?

mert melyik boltba mi..láttam már ennek is meg annak is..

2009. júl. 17. 16:51
 3/13 anonim ***** válasza:
Nekem az volt a dobozán,hogy 28 hajmosásig kitart,de két alatt kb 8szor mostam hajat és kikopott.
2009. júl. 17. 16:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Hát, én feketére festettem, és az egy év múlva sem jött ki. Vagyis halványabb, barnás, de nem fogja be új festék...

De azt a vadszilvát szerintem le is tudod radírozni.

2009. júl. 18. 11:12
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem 700-as castinggal van festve a hajam, szőke, de inkább világosbarna, kicsit vöröses beütéssel, ha fényre megyek vele. Régen az eredeti hajszínemben (átlag szürkésbarna haj) voltak szőke melírok, elég sok, inkább már szőke voltam összhatásban. Na erre került rá a Casting, majd az első mosás után annyit kopott, hogy átütöttek a melírok. A második festés kb. 2 hónap múlva történt, és ez már lassan 2,5-3 hónapja van rajta, mivel egy héten 2-3x mosok hajat, lassan elérem a 28 mosást, vagy tán már el is értem, nem számolom, de még szinte ugyanolyan a hajszínem, alig kopott.
2009. aug. 18. 10:10
 6/13 anonim ***** válasza:
nekem nem kopik hanem lenő :S
2010. jan. 31. 11:57
 7/13 A kérdező kommentje:

igen most már ezt én is biztosra tudom sajnos:S

köszönöm a válaszokat.

2010. jan. 31. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
nekem kicsit kopott, elmúlt a fényessége, aztán lenőtt
2010. febr. 14. 18:07
 9/13 anonim ***** válasza:

Nekem az eredeti szőke hajamban van vadszilva színű tincs.Nagyon szép lila lett,már többször megmostam,de csak egy picit fakult:D

13/L

2010. márc. 11. 19:11
 10/13 A kérdező kommentje:
ucsonak: az nem is fog nekem is ugy volt:D
2010. márc. 13. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!