Mi az a "scence" stílus?
Figyelt kérdés
Komolyan kérdezem, mert nem tudom. Normális komenteket kérnék.2012. aug. 4. 22:19
1/9 anonim válasza:
az a lényege, hogy színesen öltözködnek és szeretik a kiegészítőket
2/9 anonim válasza:
a scene az emo továbbfejlesztett verziója, az emo ugyebár a feketeség és a derüs hangulat híve, meg az emocionális az az érzelem(érzelmes) lényege. A Scene az annyival másabb h színesebbek,ált a szőke haj,feltűnőség a lényeg, színes csíkok a hajba,színes ruhák,de EXTRÉMek.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
Nektek mi a véleményetek róluk? Tetszik a stÍlus?
2012. aug. 4. 22:39
5/9 anonim válasza:
Nem tetszik. Számomra nem nõies és nem vonzó egy ilyen stílusú lány.
6/9 anonim válasza:
furcsa mód vannak igenis szép ilyen stílusú lányok. ha fiú lennék szerintem megnézném őket az utcán.
7/9 anonim válasza:
Vannak szép scene lányok is ;) Írd be google-ba h scene hair menj rá a képekre és kiad egy csomó jó frizurát.Nekem tetszik,persze nem mindegyik néz ki jól de a legtöbb jó.
8/9 anonim válasza:
Én nem ítélem el őket, mivel nem találkoztam még eggyel sem, így nem tudok véleményt alkotni. Külsőleg: nekem nem ellenszenvesek. Extrém, de hát ha neki ez tetszik, akkor nyugodtan.
9/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszokat.:)
2012. aug. 6. 00:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!