L'oreal Preference 6.35 hajfestéket lehet Dm/Rossmann üzletekben kapni?

válasza:Lehet, de remélem, hogy tudod, hogy az nem olyan, mint a dobozon, hanem egy enyhe vöröses barna!
Egyébként pedig professzionálisból is lehete fodrászkellékesnél ilyen árnyalatot kapni, az hosszú hajra is kétszerre elég és ugyanúgy kell használni, mint a boltit, csak külön veszed hozzá az oxit...
Kapcsolódó kérdések:
sziasztok:) szőkés barna a hajam már olyan 'seszínű'. kb ilyen: (talán ennél kicsivel világosabb, nem ennyire barnás)(nekem vállig ér a hajam sztem hosszú hajnál ez jobban néz ki). Soha nem festettem a hajam viszont kiskoromban ilyen színű volt a hajam és...
Vagy az miben befolyásolja a színét? és Meddig lehet maximum rajta hagyni?
Voltam rossmannban, d&m-ben, müllerben, és egyikben sem volt már! Évek óta ezt a színt használom, elég elkeserítő lenne, ha nem árulnák már!
Szeretnék ilyet használni, zsírosodás miatt természetesen.
Sok DM-et és Rossmann-t átnéztem már de sehol sem találtam.
Már előre látom, hogy rohanni fogok, és nagyon kéne, esetleg még Kelenföld érdekelne, mint lehetséges opció. Előre is köszi.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!